Ansatte i Sektion for Landskabsarkitektur og Planlægning – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IGN > Ansatte > Sektion for Landskabsa...

Tilde Tvedt

Tilde Tvedt

Seniorkonsulent

  • Landskabsarkitektur og planlægning

    Rolighedsvej 23

    1958 Frb. C

    Telefon: +45 35 33 17 72

Tilde Tvedt arbejder med kommunikation og formidling og har stor ekspertise i at gøre forskningsresultater tilgængelige for en større målgruppe. Grundlaget er en uddannelse som landskabsarkitekt (cand.hort.), en diplomuddannelse i journalistik fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og lang erfaring med forskningsformidling.

Hun er bl.a. medredaktør på Videntjenesten for Park og Landskab, der formidler ny viden til fagfolk i den grønne sektor, og har redigeret en række hæfter til samme målgruppe, bl.a. Pesticidfri pleje af fodboldbaner og golfbanerNatur og grønne områder forebygger stress og bogen Eksotiske udflugter rundt Øresund. Desuden har hun ansvaret for den årlige kirkegårdskonference, som i 2016 samlede 700 deltagere, bl.a. kirkegårdsledere, gravere, menighedsråd og landskabsarkitekter.

Tilde Tvedt skriver også nyheder og andre tekster til hjemmesider, driver IGN's forlag, redigerer rapporter, skriver artikler til fagfolk og sørger for god sproglig kvalitet i alle slags tekster.

ID: 4234924