Virksomhedsmessen – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Byens gulv > Virksomhedsmessen

Virksomhedsmessen

Konferencen giver virksomheder mulighed for at vise deres produkter frem, profilere sig og komme i dialog med konferencedeltagere i pauser. Alle virksomheder med relation til byens gulv er velkomne, det være sig både producenter og leverandører af belægningsmaterialer, rådgivere og forsyningsselskaber mm.

Deltagere ved Virksomhedsmessen 2017

Aarhus Cementvarefabrik
Aarhus C er etableret i 1909 under navnet ’Jysk gips og Cementstøberi’. Virksomheden er siden flyttet fra Århus til Lystup hvorfra der produceres specialprodukter indenfor belægningssten og fliser. Et af de seneste projekter er produktion af betonelementer til Jellinge Monumenterne.

Armeringsplader.com

Armeringsplader.com indgik i 2015 et samarbejde med Ritter GmbH omkring salg af klimavenlige armeringsplader. Det Tyske firma Ritter GmbH er den førende producent i Europa og fik for 27 år siden patenteret de første græsarmeringsplader i Europa. Den lange erfaring gør Ritter til en yderst kompetent partner, med særlig klimavenlige produkter lavet af miljøneutralt genbrugsmateriale.

Dansk Overfladebehandling
DOB er en virksomhed stiftet i 1981 der er specialiseret i overfladebehandling og koldasfalt. På virksomhedsmessen præsenterer DOB deres produkt Vegecol der bl.a er brugt som overflade på stier i den ny renoverede Botanisk have i København.
Hitsa
HITSA forsyner og forskønner byens rum med inventar i høj kvalitet.I mere end 25 år har vi i samarbejde med kommuner, anlægsgartnere, boligforeninger og entreprenører indrettet gader og parker, så de både er indbydende, funktionelle og behagelige at færdes i.Et tæt partnerskab med danske designere og arkitekter betyder desuden, at vi i dag kan tilbyde et bredt produktsortiment med alt fra cykelstativer over bord- & bænkesæt til overdækninger.Har kunden behov og ønsker, der ikke kan indfries i vor faste sortiment, tilbyder vi også skræddersyede specialløsninger.Alle produkter bliver produceret på vor fabrik i Hejls, syd for Kolding
IBF
IBF producerer betonløsninger til den danske byggebranche og har siden grundlæggelsen i 1960 været en væsentlig samarbejdspartner i forbindelse med byggeri til både virksomheder, private og det offentlige. Med udgangspunkt i produktion i Danmark, Polen, Rumænien og USA producerer IBF i dag mere end 100 forskellige typer af belægningssten
IBF
Klinker Outdoor
Klinker Outdoor (tidligere Petersen Klinker) tilbyder et stort sortiment af hårdtbrændte belægningsklinker til alle former for byrum samt til private haver. Samtlige klinker er farveægte, 100 % frostsikre, vejr- og syrebestandige, og alle er testet og opfylder den europæiske norm EN/1344. I udvalget findes mere end 50 forskellige slags – både strengpressede og blødstrøgne i et utal af farver og formater, herunder også Kolumba™ klinken.

LFK Surface Branding
LKF Surface Branding hjælper, bla., arkitekter og landskabsarkitekter med at gøre såvel offentlige som private arealer til en integreret del af den samlede løsning. Virksomheden udfører dekorative og skridsikre overflader inde og ude, og hjælper skoler med indretning af skolegårde til lege- og læringsformål. LKF Surface Branding er en del af LKF Vejmarkering og trækker derved på 50 års erfaring med produktion og udlægning af termoplast.

Lithomex 

Lithomex er den eneste skandinaviske virksomhed der selv producerer fugematerialer, spændende fra 1- og 2-komponent styrkefuger, til polymer-bundne fuger, samt endelig fuger uden bindemidler men med ukrudtshæmmende effekt.

Klimaforandringerne øger bl.a. behovet for bæredygtige LAR-løsninger, og i den forbindelse har Lithomex udviklet forskellige permeable løsninger – både vandgennemtrængelige styrkefuger og belægningssystemer.

Eksport til de europæiske markeder, står for en stadig stigende del af forretningen.

Malmos

Malmos er Danmarks største anlægsgartner, der udelukkende har fokus på etablering. Vi har således dedikeret os selv til landskabelsesopgaven inden for nyanlæg og renoveringer fordi det er der vi er bedst. Det betyder, at vores kunder får en højt specialiseret samarbejdspartner med et stærkt fokus.

NCC 
NCC Roads' råstofafdeling indvinder og forædler tilslag til bl.a. asfalt og beton. NCC Roads er blandt Danmarks førende leverandører med en årlig råstofindvending på ca. 6 mio. tons. NCC Roads er en del af den svenske NCC koncern der omf atter ca. 17.500 medarbejdere i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og de Baltiske lande.

Photocat & Stonetreatment

 Slut med grønne og kedelige fliser.

Aktiv flise og betonimprægnering giver dine fliser/betonoverflader nyt liv og bevarer et naturligt udseende. Imprægneringen har med aktiv fotokatalyse en luftrensende effekt til fjernelse af NOx, ligesom den nedbryder organisk snavs og alger. Den fotokatalytiske proces aktiveres af sollys og omdanner den farlige NOx til nitratsalt, som skylles væk af regnen. Imprægneringen giver og bevarer desuden et smukt udseende til dine fliser samtidig med, at den renser luften!

RBR 
Betongruppen RBR producerer industristen og andre belægningssten, fortovsfliser og havefliser, miljøsten samt elementer til læ og støttemurer. Produkterne kan ses på Byggecentrums udstilling i Middelfart, samt ved en række Stark-byggemarkeder over hele landet.
RC 
Med udgangspunkt i produktionsanlæg i Rødkærsbro, Aars og Brønderslev leverer RC Betonvarer en bred vifte af betonprodukter. Det er alt fra brøndgods til tanke og belægningssten. I september 2013 kunne virksomheden fejre sit 75 års jubilæum.
RC Betonvarer
Virklund Sport

Virklund Sport udfører idrætsbelægninger i Danmark og de øvrige nordiske lande. Både kunststofbelæg- ninger til faldunderlag, atletik-, multi- og tennisbaner, samt kunstgræsbaner til fodbold-, tennis- og multibaner. Vores idrætsbelægninger kan anvendes overalt i byens rum, og vi er kompetente og erfarne rådgivere vedr. anlæggelse og vedligeholdelse. 

Steffen Sten
Med base i Odense har virksomheden siden 1997 forhandlet klinker til en del af de nye byrum i Odense; Grønnegade, Gråbrødre plads m. fl. Der er desuden leveret klinker til renovering v. Århus Universitet, Tivoli blandt flere. Produkterne tæller en lang række formater og nuancer og der udvikles løbende flere i samarbejde med kunder.
Steffen Sten logo
Thisted Cementvarefabrik 
Siden 1945 har Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S været leverandør til dansk byggeri med produkter indenfor landbrug-, bolig-, og industribyggeri, samt entreprenørprodukter. Herunder også belægningsprodukter. Ingen opgave er for stor og ingen for lille, det er virksomhedens holdning hele tiden at være udviklende og nyskabende i forhold til det marked, vi agerer på.
Thisted Cementvarefabrik

Wienerberger

Velkommen til Wienerbergers inspirerende verden af belægningsklinker.

Siden 1819 har ler været grundlaget for Wienerbergers produktion af klinker og mursten. Her på konferencen præsenterer vi et nyt og spændende sortiment af hårdtbrændte belægningsklinker. Vi henvender os til både landskabs- og havearkitekter samt private kunder og samarbejder med de dygtigste entreprenører og anlægsgartnere i hele Danmark. Vi er stolte af at kunne tilbyde klinker fra både Holland, Tyskland og England og som en selvfølge er samtlige klinker testet og godkendt efter den europæiske norm EN/ 1344. Alle klinker produceres efter behov til haven, fortovet samt til det krævende byrum, hvor klinkerne skal kunne opfylde kravene til den tunge trafik. På vores teglværket rundt om i Europa arbejdes der hele tiden på at udvikle nye farver, formater og spændende udtryk.

Vi glæder os til at inspirere dig.

Zenzo
ZENZO OUTDOOR er en del af ZENZO GROUP, som har et stort udvalg af betonmøbler, bænke, affaldsspande, belysning og cykelparkering. ZENZO leverer også projekttilpassede betonløsninger, der designes til kundens specifikke behov. I samarbejde med Urbastyle kan alle former, farver og kvaliteter inden for beton leveres. Blandt projekterne er specialkonstruerede betonelementer til pladsen foran Museum for Offentlig kunst i Køge. 

Zenzo Outdoor
Zinco
ZinCo er leverandør af systemløsninger til grønne tage og haveanlæg med planter og belægning på dæk. ZinCo har leveret grønne tage til boliger og institutionsbyggeri, herunder markante byggerier som; VM-bjerget, Rigsarkivet, Tivoli Kongrescenter og Slotsholmen m.fl. ZinCo trækker på 35 års forskning og knowhow fra Tyskland.
ZinCo

Zurface
Under mottoet ’Natural Stone Solutions’ forhandler virksomheden naturstensprodukter til belægninger, facader og interiør mm. Virksomheden er skabt via fusion mellem; Stenex og TR Granit, samt SA Granit. Sidst nævnte har siden april 2013 været en del af Zurface. Virksomheden har bl.a. leveret granit til anlæg af Ribe Domkirkeplads, Tivoli Kongrescenter, hovedindgangen til Christiansborg m.fl. 


Se de deltagende virksomheder ved Virksomhedsmessen 2016