Virksomhedsmessen 2018 – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Byens gulv > Virksomhedsmessen 2018

Virksomhedsmessen 2018

Konferencen giver virksomheder mulighed for at vise deres produkter frem, profilere sig og komme i dialog med konferencedeltagere i pauser. Alle virksomheder med relation til byens gulv er velkomne, det være sig både producenter og leverandører af belægningsmaterialer, rådgivere og forsyningsselskaber mm.

Deltagere ved Virksomhedsmessen 2018

Aarhus Cementvarefabrik
Aarhus C er etableret i 1909 under navnet ’Jysk gips og Cementstøberi’. Virksomheden er siden flyttet fra Århus til Lystup hvorfra der produceres specialprodukter indenfor belægningssten og fliser. Et af de seneste projekter er produktion af betonelementer til Jellinge Monumenterne.
Eurostar Vejmarkering
Gammelrand Beton
Haubjerg Madsen A/S
Hitsa
HITSA forsyner og forskønner byens rum med inventar i høj kvalitet.I mere end 25 år har vi i samarbejde med kommuner, anlægsgartnere, boligforeninger og entreprenører indrettet gader og parker, så de både er indbydende, funktionelle og behagelige at færdes i.Et tæt partnerskab med danske designere og arkitekter betyder desuden, at vi i dag kan tilbyde et bredt produktsortiment med alt fra cykelstativer over bord- & bænkesæt til overdækninger.Har kunden behov og ønsker, der ikke kan indfries i vor faste sortiment, tilbyder vi også skræddersyede specialløsninger.Alle produkter bliver produceret på vor fabrik i Hejls, syd for Kolding
IBF
IBF producerer betonløsninger til den danske byggebranche og har siden grundlæggelsen i 1960 været en væsentlig samarbejdspartner i forbindelse med byggeri til både virksomheder, private og det offentlige. Med udgangspunkt i produktion i Danmark, Polen, Rumænien og USA producerer IBF i dag mere end 100 forskellige typer af belægningssten
IBF
Kantdesign
Luxemborg Trafiksikkerhed & Vejtransport
LECA
NCC 
NCC Roads' råstofafdeling indvinder og forædler tilslag til bl.a. asfalt og beton. NCC Roads er blandt Danmarks førende leverandører med en årlig råstofindvending på ca. 6 mio. tons. NCC Roads er en del af den svenske NCC koncern der omf atter ca. 17.500 medarbejdere i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og de Baltiske lande.

Photocat & Stonetreatment

 Slut med grønne og kedelige fliser.

Aktiv flise og betonimprægnering giver dine fliser/betonoverflader nyt liv og bevarer et naturligt udseende. Imprægneringen har med aktiv fotokatalyse en luftrensende effekt til fjernelse af NOx, ligesom den nedbryder organisk snavs og alger. Den fotokatalytiske proces aktiveres af sollys og omdanner den farlige NOx til nitratsalt, som skylles væk af regnen. Imprægneringen giver og bevarer desuden et smukt udseende til dine fliser samtidig med, at den renser luften!

RBR 
Betongruppen RBR producerer industristen og andre belægningssten, fortovsfliser og havefliser, miljøsten samt elementer til læ og støttemurer. Produkterne kan ses på Byggecentrums udstilling i Middelfart, samt ved en række Stark-byggemarkeder over hele landet.
RC 
Med udgangspunkt i produktionsanlæg i Rødkærsbro, Aars og Brønderslev leverer RC Betonvarer en bred vifte af betonprodukter. Det er alt fra brøndgods til tanke og belægningssten. I september 2013 kunne virksomheden fejre sit 75 års jubilæum.
RC Betonvarer
Skandinavisk Byggeplast
Steffen Sten
Med base i Odense har virksomheden siden 1997 forhandlet klinker til en del af de nye byrum i Odense; Grønnegade, Gråbrødre plads m. fl. Der er desuden leveret klinker til renovering v. Århus Universitet, Tivoli blandt flere. Produkterne tæller en lang række formater og nuancer og der udvikles løbende flere i samarbejde med kunder.
Steffen Sten logo
Thisted Cementvarefabrik 
Siden 1945 har Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S været leverandør til dansk byggeri med produkter indenfor landbrug-, bolig-, og industribyggeri, samt entreprenørprodukter. Herunder også belægningsprodukter. Ingen opgave er for stor og ingen for lille, det er virksomhedens holdning hele tiden at være udviklende og nyskabende i forhold til det marked, vi agerer på.
Thisted Cementvarefabrik

Zenzo
ZENZO OUTDOOR er en del af ZENZO GROUP, som har et stort udvalg af betonmøbler, bænke, affaldsspande, belysning og cykelparkering. ZENZO leverer også projekttilpassede betonløsninger, der designes til kundens specifikke behov. I samarbejde med Urbastyle kan alle former, farver og kvaliteter inden for beton leveres. Blandt projekterne er specialkonstruerede betonelementer til pladsen foran Museum for Offentlig kunst i Køge. 

Zenzo Outdoor

Zurface
Under mottoet ’Natural Stone Solutions’ forhandler virksomheden naturstensprodukter til belægninger, facader og interiør mm. Virksomheden er skabt via fusion mellem; Stenex og TR Granit, samt SA Granit. Sidst nævnte har siden april 2013 været en del af Zurface. Virksomheden har bl.a. leveret granit til anlæg af Ribe Domkirkeplads, Tivoli Kongrescenter, hovedindgangen til Christiansborg m.fl. 


Se de deltagende virksomheder ved Virksomhedsmessen 2016