Skovskolens Spisehus – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IGN > Efteruddannelse og kurser > Kursusfaciliteter > Skovskolens Spisehus

Skovskolens køkken

I Skovskolens Spisehus møder I et nordisk køkken inspireret af naturen omkring os.

Sundhed og økologi er vores udgangspunkt, og menuerne skifter med årets gang, så vi altid har sæsonens råvarer i centrum. Det er mad med saft og kraft, skabt til nydelse og velbehag.

Som noget helt specielt kan vi tilbyde utraditionelle rammer for jeres forplejning. Hvad med en lækker picnickurv til frokost, egen tilberedt mad over bål eller en udsøgt 3-retters middag serveret i vores samekåte i skoven – alene oplyst af levende lys?

Skovskolens køkken værner om sæsoner og anvender vores råvarer, når de er bedst og bruger gerne økologiske. Vi sætter en stor ære i at producere alt fra bunden og har stor kærlighed til brød. Alt vores brød er bagt på gamle, økologiske meltyper og surdej og alt brød langtidshæver.