Formidling af IGN's forskning – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IGN > Formidling

Formidling af forskning

Ny viden indenfor geografi, geologi, skov, natur, biomasse, landskabsarkitektur og planlægning formidles bl.a. i IGN's rapporter og publikationer, eller på kurser, temadage og konferencer.

Se hvad den enkelte forsker har udgivet

Forskerne formidler deres resultater via mange kanaler. I Københavns Universitets forskningsportal kan du søge på de enkelte forskere og se, hvad de har udgivet, eller find dit specifikke interesseområde på siderne om forskning på IGN.

Akademiske rapporter og publikationer

Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning udgiver et antal rapporter hvert år. Rapporterne viser resultater fra forskning eller evaluerer et projekt.
Oversigt over rapporter udgivet af IGN.

For gymnasiet og grundskolen

Besøg os med din klasse, kom til Åbent Hus eller som studerende for en dag, for at høre om vores uddannelser. Læs om mulighederne for at møde os.

Gymnasielærere kan med GEOCase bringe spændende hands-on øvelser ind i din undervisning indenfor naturgeografi, fysik, kemi og biologi.

Software

Download software udviklet af IGN, til fri afbenyttelse for alle.

Åbne kurser, temadage og konferencer
IGN tilbyder åbne kurser, temadage og afholder jævnligt konferencer indenfor vore forskningsområder. Find information om IGN's åbne kurser, temadage og konferencer.

Besøg Arboreterne

IGN driver Arboretet i Hørsholm, som også fungerer som en stor offentlig park. Vi driver også et bytræarboret i Hørsholm og et arboret i Grønland. Arboreterne bruges til undervisning, rådgivning og forskning.

Læs mere på arboreternes sider:

Videntjenesten

Aktuel, relevant og pålidelig viden til praktikere, studerende og andre, der interesser sig for skov og landskabsfaglige emner formidles via www.Videntjenesten.dk.
Du kan tilmelde dig et elelr flere af Videntjensten fire nyhedsbreve indenfor emnerne:
Park og Landskab, Planlægning og Friluftsliv, Pyntegrønt og Skov og Natur.