Mød de studerende – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Hopi > Mød de studerende

Mød de studerende

Studerende på have- og parkingeniøruddannelsen har på hver deres måde fundet vej til det rette studie.

Find inspirationen her:

Min hobby bliver engang mit job

Jeg bruger i forvejen megen tid i naturen og ser og oplever en masse derude og interesserer mig glødende for, hvordan man får skabt grønne områder der kan leve, ånde og udvikle sig, fortæller Yassin Mouna, der går på 2. år af uddannelsen.

Fra heavyrocker til ekspert i byens natur

Der skulle en rundtur med bl.a. et brolæggerjob og et par år på landevejene som heavymusiker til, før Jakob Lundgaard Lykkebo fandt sin rette studiehylde.

En perfekt overbygning på min erhvervsuddannelse

Camilla Hamann fandt vejen efter en skulderskade satte en stopper for hendes arbejde som anlægsgartner.

Praktik gør en forskel

Jeg har altid haft en stor passion for naturen og brugt den til at slippe væk fra en travl hverdag, og jeg tror, at naturen i høj grad er med til at øge menneskers livskvalitet, mener Julie Keldebæk Rasmussen der, allerede fra hun var lille, hjalp sin forældre i haven i Hedehusene, hvor hun vokset op. For øjeblikket er 21-årige Julie Keldebæk Rasmussen i virksomhedspraktik på Roskilde Kirkegårdes der har opsyn med i alt ni kirkegårde.

Logoer

Have- og parkingeniøruddannelsen udbydes af Erhvervsakademi Sjælland i samarbejde med Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning (Skovskolen) på Københavns Universitet og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde.