Naturens Dag 2017 på Skovskolen – Københavns Universitet

IGN > Nyheder > Naturens Dag 2017 på S...

05. september 2017

Naturens Dag 2017 på Skovskolen

Naturens Dag

på Skovskolen i Nødebo er et af landets største arrangementer, hvor du finder masser af aktiviteter og oplevelser for både børn og familier. Hvert år har et tema, og i år er det "mangfoldighed i naturen".

På Skovskolen kan du derfor dyste i ”mangfoldigheds-spurten”, hvor du skal finde flest plante- og dyrearter på ruten. Du kan høre om de store ørne i Gribskov, om mink og bæver og om fisk og fiskeri. Eller hvad med at blive jæger for en dag? Du kan også opleve, hvordan man fælder et træ, bruger en motorsav eller trimmer træer oppe fra trækronerne.

Dagen byder også på officiel indvielse af kunstværket Embracing Spaces, udført af landskabskunstneren Alfio Bonanno i samarbejde med Skovskolens elever og lærere. Alfio Bonanno deltager selv på dagen og fortæller om sit kunstneriske syn på naturen.

Det er gratis at deltage i arrangementet.

Det hele sker

10. september 2017 fra 10 - 15