Skovskolen i Nødebo søger ny leder – Københavns Universitet

IGN > Nyheder > 2017 > Skovskolen i Nødebo sø...

06. januar 2017

Skovskolen i Nødebo søger ny leder

SKOVSKOLEN

Skovskolen er en del af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning ved Københavns Universitet og ligger i naturskønne omgivelser i Nødebo i Nordsjælland. Skovskolen søger en ny leder
pr. 1.marts 2017 - der er ansøgningsfrist den 26. januar.

Skovskolen er et uddannelsescenter, der udbyder praksisnære uddannelser som professionsbachelor- og erhvervsuddannelser. Desuden tilbydes erhvervsrettede kurser relateret til skov, park, landskab, by-natur, klimatilpasning, formidling og friluftsliv. Skovskolen indgår i forsknings-, rådgivnings- uddannelses- og formidlingsaktiviteter i samarbejde med instituttets øvrige sektioner.

Det er Københavns Universitets vision at Skovskolen skal være nationalt og internationalt anerkendt som Danmarks centrale uddannelsessted for grønne uddannelser, og som et videncenter, der skaber og formidler den nyeste grønne viden.

”Vi ønsker en leder, der har lyst til at videreføre og konsolidere Skovskolens aktiviteter, skabe et godt samspil med instituttets universitære aktiviteter og udvikle nye vidensskabende forskningsaktiviteter” siger Institutleder Claus Beier.

Anders Bülow, som har ledet Skovskolen gennem næsten 10 år har valgt at stoppe fra årsskiftet til fordel for en ny spændende stilling som Nationalparkchef for nationalparken Skjoldungelandet. Anders Bülow har stået i spidsen for en imponerende udvikling af Skovskolen, som i dag er en meget dynamisk og moderne uddannelses- og vidensinstitution med fokus på erhvervsrettede ”grønne” uddannelser og efteruddannelser. Det er således en kompleks og velkørende institution den nye leder skal overtage, videreføre og udvikle i samarbejde med en dedikeret medarbejderskare.

Skolen har ca. 500 elever og ca. 1000 AMU-kursister årligt. Til Skovskolen er der knyttet ca. 100 medarbejdere samt et antal timelærere.

Læs stillingsopslaget her