Om instituttet – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IGN > Om instituttet

Om Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning

Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning (IGN) hører under Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet.

Fælleshuset på Rolighedsvej

Fælleshuset på Rolighedsvej 23, Frederiksberg

På IGN er vi ca. 450 ansatte, ca. 2000 studerende, og vi har en årlig omsætning på ca. 330 mio. kr. Vi bor på fire adresser på Frederiksberg, på Øster Voldgade i det centrale København, i Nødebo i Nordsjælland og i Auning på Djursland. Find vej til vores adresser.

Primære opgaver

IGN varetager opgaver inden for forskning og udvikling, uddannelse og efteruddannelse, myndighedsbetjening, innovation, overvågning, rådgivning og formidling samt international udviklings- og miljøbistand.

Forskning og undervisning

IGN udfører forskning og forskningsbaseret undervisning inden for fagområderne geologi, geografi og geoinformatik, skov, natur og biomasse samt landskabsarkitektur og planlægning.

Under IGN hører også Skovskolen, som tilbyder uddannelser, kurser, rådgivning og udvikling inden for skov- og naturområdet. Skovskolen har også kursusfaciliteter.

IGN blev etableret den 1. januar 2013 ved en sammenlægning af Institut for Geografi og Geologi (IGG) med hovedparten (85 %) af Skov & Landskab (S&L).

Øster Voldgade 10

Øster Voldgade 10