Bygninger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IGN > Om instituttet > Bygninger

Bygninger og lokaleoversigter

Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning bor på fire adresser i det centrale København, på Frederiksberg, i Nordsjælland og på Djurslad.

Fælleshuset på Rolighedsvej 23

Rolighedsvej 23, 1958 Frederiksberg C
Sektion for Landskabsarkitektur og Planlægning holder til i det forreste hus (Forhuset) på Rolighedsvej. Sektion for Skov, Natur og Biomasse holder sammen med størstedelen af IGN's Institutadministration til i det bagerste nye hus (Fælleshuset). Husene rummer undervisningslokaler, tegnestuer, auditorier og laboratorier.
Læs mere om bygningerne
Se oversigt over mødelokaler og tegnesale
Find vej

Øster Voldgade 10

Øster Voldgade 10, 1350 København K
Sektion for Geografi og Sektion for Geologi holder til i bygningskomplekset på Øster Voldgade 10. Her bor også GEUS: De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland. I huset er der festsal, auditorier, undervisningslokaler, laboratorier og kantine.
Se lokaleoversigt
Find vej

Skovskolens hovedbygning

Nødebovej 77A, 3480 Fredensborg
Skovskolen ligger i Nødebo og har en mindre afdeling i Auning. Skovskolen har et spisehus, undervisningslokaler, værksteder, kollegieværelser, mødelokaler, konferencefaciliteter og overnatningsfaciliteter. Dertil kommer en række udendørsfaciliteter som shelterplads, bålhytte, naturlegeplads mm.
Se oversigtskort
Find vej

Skovskolen, Eldrupgård

Skovskolen, Eldrupgård

Skovskolens adresse i Auning er:
Eldrupvej 2, 8963 Auning
Eldrupgaard, Skovskolen
Find vej