Skovskolen – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IGN > Om instituttet > Skovskolen

Skovskolen

Skovskolen er et praksisnært uddannelsescenter, der arbejder med erhvervs- og professionsrettede uddannelser, kurser, rådgivning og udvikling inden for skov, park, landskab og friluftsliv.

Skovskolen, Københavns Universitet

Uddannelser, efteruddannelser og kurser

Skovskolen udbyder en række uddannelser:

og efteruddannelser:

Vi udbyder også Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU-kurser) inden for skov, park-, landskabsdrift og friluftsliv og afholder en række åbne kurser, temadage og konferencer samt kompetencegivende sommerkurser.

Skovskolen har spidskompetencer inden for personaleudvikling og teambuilding og arrangerer teambuildingaktiviteter i naturen for virksomheder. Skovskolen har en rullende kursusafdeling, der skræddersyr kurser til virksomheder - lokalt eller på skovskolen.

Rådgivning og forskning

Skovskolen arbejder med udvikling og rådgivning inden for naturressourceforvaltning, herunder skovforvaltning, landskabspleje, klimatilpasning, planlægning, friluftsliv, naturvejledning, konfliktforståelse og vildtforvaltning.

Samarbejde

Skovskolen baserer uddannelse og udvikling på et tæt samarbejde med faglige institutioner, forskere, virksomheder og myndigheder på lokalt, nationalt og internationalt niveau.

Kursusfaciliteter

Skovskolen tilbyder kursus- og konferencefaciliteter. Vi har mødelokaler og en konferencesal med plads til 140 personer. Skovskolens Spisehus er et nordisk køkken, der leverer sund og dejlig mad til arrangementerne. Det er også muligt at leje enkelt- og dobbeltværelser på Skovskolen. Vi har plads til ca. 30 overnattende gæster.

Lokaliteter

Skovskolen ligger i naturskønne omgivelser i Nødebo i Nordsjælland mellem Gribskov og Esrum sø. Skovskolen har også en afdeling på Eldrupgård på Djursland – midt i Løvenholmskovene. Kontakt og find vej