Eldrupgård – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IGN > Om instituttet > Skovskolen > Eldrupgård

Skovskolen, Eldrupgård

Eldrupgård er Skovskolens jyske afdeling. Eldrupgård ligger smukt placeret i de store Løvenholmskove på Djursland.

Eldrupgård hører til Løvenholm Gods og var oprindelig en større landejendom, bygget i 1874. Hovedhuset står endnu og bliver i dag benyttet til indkvartering. De tilstødende nyere bygninger er fra år 2000 og huser hhv. administration og kantine og undervisningslokaler og elevboliger. Af udendørsfaciliteter kan nævnes klatremaster, bålhus, grillplads og alle de muligheder, skoven byder på.

Fra slutningen af 1940’erne til 1990’erne har Eldrupgård været brugt af forstkandidatstuderende, når de var i praktik på Løvenholm. Siden slutningen af 1990’erne har Eldrupgård hørt til Skovskolen i Nødebo på Københavns Universitet.

På Eldrupgård foregår dele af skov- og naturteknikeruddannelsen lige som flere efteruddannelseskurser (AMU, skræddersyede kurser etc.) og kurser fra skov- og landskabsingeniør og have- og parkingeniøruddannelsen bliver afholdt her. I kursuskataloget til højre kan du se hvilke.

Eldrupgård beskæftiger fire faste undervisere, fire administrative medarbejdere samt et større korps af eksterne undervisere fra den grønne branche.

Skovskolen Eldrupgård
Eldrupvej 2
8963 Auning
tlf.: 3533 1500

Find vej til Skovskolen (Eldrupgård, Djursland)

Vis stort kort