Kollegieværelse på Skovskolen – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IGN > Om instituttet > Skovskolen > Kollegieværelse

Kollegieværelse på Skovskolen

Skovskolen har sit eget kollegium til dig, der gerne vil bo på skolen. Det består af små huse og et fælleshus.

Kollegiet består af små huse med hver især fire værelser, 2 badeværelser, et thekøkken og et lille viktualierum, hvor der også er plads til opbevaring. En anden del af kollegiet er et hus med 10 værelser samt fælles opholdsstue og køkken.

Når du er optaget på et studium og har modtaget dit optagelsesbrev fra Erhvervsakademiet Sjælland (Have- og parkingeniør) Københavns Universitet (Skov- og landskabsingeniør) eller Professionshøjskolen Metropol (Natur- og kulturformidler) kan du søge om et værelse på Skovskolen.

Fælleshus

I fælleshuset finder du et større køkken med gode muligheder for madlavning. Yderligere i fælleshuset er der to tv-stuer, et kælderrum med opbevaringsrum og vaskefaciliteter. Der er indbygget pejs, som både fungerer indvendig og udvendig i fælleshuset. Her kan du en sommeraften nyde aftenen i skæret fra ilden i pejsen på terrassen foran fælleshuset.

Betingelser og priser

Aftale om leje af værelse for EUD-skolepraktikelever ved Skovskolen

Lejekontrakt for studerende på Skovskolen

Regler og procedurer for Skovskolens udleje af værelser samt betaling herfor

Prisen for at bo på kollegiet på Skovskolen er 2.030 kr. (pr. 1. september 2015) om måneden alt inklusive. Der er internetforbindelse på alle værelser.

Priser for øvrig leje af værelser

Priser for kost og logi

Beboerrådet

Beboerrådet består af en lille gruppe studerende, som varetager de fælles interesser, der er for de studerende, der bor på skolen. Her kan du gøre din indflydelse gældende og komme med nye forslag og gode idéer.

Kontakt Merete Tønder, mtoe@ign.ku.dk, tlf. 3533 1596. for mere information.