Studiemiljø på Skovskolen – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IGN > Om instituttet > Skovskolen > Studiemiljø

Studiemiljø på Skovskolen

Skovskolen ligger midt i naturen ved Gribskov og med udsigt over Esrum sø. Her er skabt den perfekte ramme omkring et grønt studiemiljø. Skoven og naturen skaber den helt rigtige atmosfære, som hører til en grøn uddannelse.

Skovskolens placering midt i naturen gør det nemt at omsætte den teoretiske indlæring til praksis, når øvelser og opgaver løses med naturen som klasseværelse.

Skovskolen ligger smukt placeret i Gribskov ved Esrum Sø nord for Hillerød og er et fagligt centrum for en række grønne uddannelser: Skov- og naturtekniker, natur- og kulturformidler, have- og parkingeniør, skov- og landskabsingeniør, samt en række efter- og videreuddannelser inden for skov- og parkdrift, friluftsliv og naturformidling

Du kan leje et kollegieværelse med tekøkken og får adgang til en række faciliteter som eksempelvis gymnastiksal, friluftsudstyr, gruppelokaler samt Skovskolens Spisehus, hvor du kan købe sund og velsmagende mad.

Sport og fritid

De mange forskellige uddannelser på Skovskolen skaber et spændende og alsidigt miljø, hvor elever, studerende og kursister med mange forskellige baggrunde mødes.

Udelivet kan du dyrke for fuld udblæsning: Kano, kajak, spejder, lystfiskeri, jagt, løb, fodbold, havedyrkning, mountainbike, skovparkour eller masteklatring.

Inden døre kan du i sportshallen spille hockey, basket eller badminton, og du kan styrketræne i motionsrummet.

Skovskolen huser flere studenterdrevne foreninger inden for bl.a. jagt, fiskeri og ikke mindst hyggebaren 'Flækken', som er det sociale samlingspunkt. Foreningerne afholder en del arrangementer, både sociale og faglige, fx Løvsprings- og Løvfaldsfest, ekskursioner, foredrag mm.

Vores tilhørsforhold til Frederiksberg Campus giver mulighed for, at du kan deltage i fester og andre arrangementer på, fx fredagsbar på 'A-vej'.

Transport

Bus nr. 307 kører direkte fra Hillerød Station til Skovskolen. Fra Hillerød er der togforbindelse, både til Storkøbenhavn og til byer i Nordsjælland.