Praktikvært og uddannelsesaftaler – Københavns Universitet

Skov- og naturtekniker > Praktikvært og uddanne...

Praktikvært og uddannelsesaftaler

Bliv praktikvært for en skov- og naturtekniker eller en skov- og naturassistent. Du får kontakt til uddannelserne, kan drage nytte af de nyeste kompetencer og får et førstehåndsindtryk af de kommende teknikere eller assistenter.

Eleven skal indgå en skriftlig uddannelsesaftale med praktikvirksomheden for at kunne starte på uddannelsen. Uddannelsesaftalen gælder som en ansættelseskontrakt, og de første 3 måneder af praktikperioden er prøvetid.

Mød eleverne på praktikpladsen.dk

Praktikpladsen.dk er Undervisningsministeriets gratis internet-mødested for elever og virksomheder inden for erhvervsuddannelserne.
Som virksomhed kan du søge elever frem og vurdere disse ud fra elevernes beskrevne profiler. Du kan også annoncere efter elever. 

Praktikplads og uddannelsesaftale

En praktikvært skal opfylde retningslinierne og godkendes af Det Faglige Uddannelsesudvalg for Jordbrug for at kunne få en elev i praktik.

For at blive praktikvært skal du udfylde en blanket og godkendes. Blanketten til godkendelse som praktikplads og mere information om det, finder du på jordbrugsuddannelsernes hjemmeside.

Når du har besluttet dig for at blive praktikvært og har kontakt til en elev, skal du udfylde og underskrive en kontrakt og en uddannelsesaftale. Du kan læse mere om uddannelsesaftalen og finde en formular, du skal udfylde på undervisningsministeriets hjemmeside.

Som praktikvært har du indflydelse på din elevs skoleperioder. Du kan læse mere om vores skolekalender samt forskellige aftaleformer her.

Uddannelsesaftalen (originalen) sendes til Skovskolen, hvor den bliver registreret. Aftalen sendes til Tina Machholm, Skovskolen, Nødebovej 77A. 3480 Fredensborg.

Elevens afsluttende opgave

Information om elevens afsluttende opgave.