Hovedstaden 2030: Fremtidens udfordringer for planlægning i hovedstadsområdet

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Standard

Hovedstaden 2030 : Fremtidens udfordringer for planlægning i hovedstadsområdet. / Jørgensen, Gertrud; Vejre, Henrik; Caspersen, Ole Hjorth; Sehested, Karina; Winther, Lars; Højgaard Jensen, Ellen (Redaktør).

Frederiksberg : Dansk Byplanlaboratorium, 2017. 59 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Harvard

Jørgensen, G, Vejre, H, Caspersen, OH, Sehested, K, Winther, L & Højgaard Jensen, E (red.) 2017, Hovedstaden 2030: Fremtidens udfordringer for planlægning i hovedstadsområdet. Dansk Byplanlaboratorium, Frederiksberg. <http://www.byplanlab.dk/sites/default/files2/Hovedstaden2030_enkeltsider_0_0.pdf>

APA

Jørgensen, G., Vejre, H., Caspersen, O. H., Sehested, K., Winther, L., & Højgaard Jensen, E. (red.) (2017). Hovedstaden 2030: Fremtidens udfordringer for planlægning i hovedstadsområdet. Dansk Byplanlaboratorium. http://www.byplanlab.dk/sites/default/files2/Hovedstaden2030_enkeltsider_0_0.pdf

Vancouver

Jørgensen G, Vejre H, Caspersen OH, Sehested K, Winther L, Højgaard Jensen E, (ed.). Hovedstaden 2030: Fremtidens udfordringer for planlægning i hovedstadsområdet. Frederiksberg: Dansk Byplanlaboratorium, 2017. 59 s.

Author

Jørgensen, Gertrud ; Vejre, Henrik ; Caspersen, Ole Hjorth ; Sehested, Karina ; Winther, Lars ; Højgaard Jensen, Ellen (Redaktør). / Hovedstaden 2030 : Fremtidens udfordringer for planlægning i hovedstadsområdet. Frederiksberg : Dansk Byplanlaboratorium, 2017. 59 s.

Bibtex

@book{7b5b339a484b4fc69dddec681fd6b629,
title = "Hovedstaden 2030: Fremtidens udfordringer for planl{\ae}gning i hovedstadsomr{\aa}det",
abstract = "Fingerplanen er central for udviklingen i Hovedstadsomr{\aa}det.Regeringen har foretaget en mindre revidering af Fingerplanen i {\aa}r og planl{\ae}gger en mere overordnet revision i 2018. Som et led i dette arbejde inviterer Erhvervsministe- riet og Dansk Byplanlaboratorium til en konference, der hedder Hovedstaden 2030.Dette skrift er en vidensopsamling, der f{\o}rst og fremmest er produceret for at kan st{\o}tte debatten – b{\aa}de p{\aa} konferencen og efterf{\o}lgende. Den best{\aa}r af 4 kapitler, der er skrevet af eksperter p{\aa} K{\o}benhavns Universitet.Der er tale om fire selvst{\ae}ndige indl{\ae}g, der s{\ae}tter spot p{\aa} centrale dele af Hoved- stadens udvikling. Det drejer sig om erhvervsudvikling, befolkning og boligudvikling, mobilitet samt de gr{\o}nne kiler.Skriftet kommer langt omkring, men n{\aa}r ikke hele vejen rundt. Der er v{\ae}sentlige emner, som b{\o}r belyses i det kommende arbejde, som ikke er tages op i dette skrift. Her vil vi blot n{\ae}vne detailhandelsudvikling, kystsikring og det {\aa}bne land.Kapitlerne er korte og introducerende. De har hver deres karakter, de kan l{\ae}ses hver for sig, og de vil v{\ae}re et godt udgangspunkt for at s{\o}ge mere information gennem de omfattende noter og kildehenvisninger.Endelig er der en tv{\ae}rg{\aa}ende opsamling, der opridser de v{\ae}sentligste dilemmaer.",
author = "Gertrud J{\o}rgensen and Henrik Vejre and Caspersen, {Ole Hjorth} and Karina Sehested and Lars Winther",
editor = "{H{\o}jgaard Jensen}, Ellen",
year = "2017",
language = "Dansk",
publisher = "Dansk Byplanlaboratorium",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Hovedstaden 2030

T2 - Fremtidens udfordringer for planlægning i hovedstadsområdet

AU - Jørgensen, Gertrud

AU - Vejre, Henrik

AU - Caspersen, Ole Hjorth

AU - Sehested, Karina

AU - Winther, Lars

A2 - Højgaard Jensen, Ellen

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Fingerplanen er central for udviklingen i Hovedstadsområdet.Regeringen har foretaget en mindre revidering af Fingerplanen i år og planlægger en mere overordnet revision i 2018. Som et led i dette arbejde inviterer Erhvervsministe- riet og Dansk Byplanlaboratorium til en konference, der hedder Hovedstaden 2030.Dette skrift er en vidensopsamling, der først og fremmest er produceret for at kan støtte debatten – både på konferencen og efterfølgende. Den består af 4 kapitler, der er skrevet af eksperter på Københavns Universitet.Der er tale om fire selvstændige indlæg, der sætter spot på centrale dele af Hoved- stadens udvikling. Det drejer sig om erhvervsudvikling, befolkning og boligudvikling, mobilitet samt de grønne kiler.Skriftet kommer langt omkring, men når ikke hele vejen rundt. Der er væsentlige emner, som bør belyses i det kommende arbejde, som ikke er tages op i dette skrift. Her vil vi blot nævne detailhandelsudvikling, kystsikring og det åbne land.Kapitlerne er korte og introducerende. De har hver deres karakter, de kan læses hver for sig, og de vil være et godt udgangspunkt for at søge mere information gennem de omfattende noter og kildehenvisninger.Endelig er der en tværgående opsamling, der opridser de væsentligste dilemmaer.

AB - Fingerplanen er central for udviklingen i Hovedstadsområdet.Regeringen har foretaget en mindre revidering af Fingerplanen i år og planlægger en mere overordnet revision i 2018. Som et led i dette arbejde inviterer Erhvervsministe- riet og Dansk Byplanlaboratorium til en konference, der hedder Hovedstaden 2030.Dette skrift er en vidensopsamling, der først og fremmest er produceret for at kan støtte debatten – både på konferencen og efterfølgende. Den består af 4 kapitler, der er skrevet af eksperter på Københavns Universitet.Der er tale om fire selvstændige indlæg, der sætter spot på centrale dele af Hoved- stadens udvikling. Det drejer sig om erhvervsudvikling, befolkning og boligudvikling, mobilitet samt de grønne kiler.Skriftet kommer langt omkring, men når ikke hele vejen rundt. Der er væsentlige emner, som bør belyses i det kommende arbejde, som ikke er tages op i dette skrift. Her vil vi blot nævne detailhandelsudvikling, kystsikring og det åbne land.Kapitlerne er korte og introducerende. De har hver deres karakter, de kan læses hver for sig, og de vil være et godt udgangspunkt for at søge mere information gennem de omfattende noter og kildehenvisninger.Endelig er der en tværgående opsamling, der opridser de væsentligste dilemmaer.

M3 - Bog

BT - Hovedstaden 2030

PB - Dansk Byplanlaboratorium

CY - Frederiksberg

ER -

ID: 186508925