Hovedstaden 2030: Fremtidens udfordringer for planlægning i hovedstadsområdet

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Dokumenter

Fingerplanen er central for udviklingen i Hovedstadsområdet.
Regeringen har foretaget en mindre revidering af Fingerplanen i år og planlægger en mere overordnet revision i 2018. Som et led i dette arbejde inviterer Erhvervsministe- riet og Dansk Byplanlaboratorium til en konference, der hedder Hovedstaden 2030.
Dette skrift er en vidensopsamling, der først og fremmest er produceret for at kan støtte debatten – både på konferencen og efterfølgende. Den består af 4 kapitler, der er skrevet af eksperter på Københavns Universitet.
Der er tale om fire selvstændige indlæg, der sætter spot på centrale dele af Hoved- stadens udvikling. Det drejer sig om erhvervsudvikling, befolkning og boligudvikling, mobilitet samt de grønne kiler.
Skriftet kommer langt omkring, men når ikke hele vejen rundt. Der er væsentlige emner, som bør belyses i det kommende arbejde, som ikke er tages op i dette skrift. Her vil vi blot nævne detailhandelsudvikling, kystsikring og det åbne land.
Kapitlerne er korte og introducerende. De har hver deres karakter, de kan læses hver for sig, og de vil være et godt udgangspunkt for at søge mere information gennem de omfattende noter og kildehenvisninger.
Endelig er der en tværgående opsamling, der opridser de væsentligste dilemmaer.
OriginalsprogDansk
UdgivelsesstedFrederiksberg
ForlagDansk Byplanlaboratorium
Antal sider59
StatusUdgivet - 2017

Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk


Ingen data tilgængelig

ID: 186508925