Virksomhedsmessen – Københavns Universitet

Byens gulv > Virksomhedsmessen

Virksomhedsmessen

Konferencen giver virksomheder mulighed for at vise deres produkter frem, profilere sig og komme i dialog med konferencedeltagere i pauser. Alle virksomheder med relation til byens gulv er velkomne, det være sig både producenter og leverandører af belægningsmaterialer, rådgivere og forsyningsselskaber mm.

Der er ikke flere ledige stande ved virksomhedsudstillingen. Kontaktperson fra Belægningsgruppen v. Søren Gleerup.

Deltagere ved Virksomhedsmessen 2016

AKA Klinker Nordic  Med udgangspunkt i Gråsten leverer AKA Klinker strengpressede, formbrændte og kulbrændte klinker til hele det danske marked, hvoraf flere er helt specielle. Bl.a. forhandler virksomheden en serie af selvlysende klinker, der i forskellige nuancer lyser op i flere timer efter mørkets frembrud.
Aarhus Cementvarefabrik
Aarhus C er etableret i 1909 under navnet ’Jysk gips og Cementstøberi’. Virksomheden er siden flyttet fra Århus til Lystup hvorfra der produceres specialprodukter indenfor belægningssten og fliser. Et af de seneste projekter er produktion af betonelementer til Jellinge Monumenterne.
Biosand/HanseGrand
Virksomheden forhandler HanseGrand produkter til at sikre stabile belægninger på mindre veje og stier. Her i blandt fugesand der udmærker sig ved sin styrke, da fugen opnår en elasticitet samt giver stabilitet til belægningen. Ydermere er fugen vandgennemtrængelig. Produkterne har været en årrække på det tyske marked og nu også i Danmark.
Brolægger Kompagniet
Brolægger Kompagniet blev grundlagt i 1991 i Faxe, hvor virksomheden stadig har base. Vi arbejder for en bred vifte af kunder både private og offentlige. Blandt referencerne tæller; TCC’s tagterrasse, mosaikbelægning ved det Kgl. Bibliotek og Kulturværftet i Helsingør.
Brolægger Kompagniet

Cazana Beton+ 
Cazana Beton+ er et snart 10 år gammelt beton brand med egne designere, tegnestue, formudvikling og nu også produktion. Der arbejdes primært i beton med fibre med de mange fordele det giver, bl.a. en vægt på op til 15 gange mindre end almindelig beton. Produkterne tæller alt i møbler, inventar, park og torv elementer, plader, hegn, værn mm i beton.

  

Dansk Overfladebehandling
DOB er en virksomhed stiftet i 1981 der er specialiseret i overfladebehandling og koldasfalt. På virksomhedsmessen præsenterer DOB deres produkt Vegecol der bl.a er brugt som overflade på stier i den ny renoverede Botanisk have i København.
Falkenløwe 
Falkenløwe har specialiseret sig i teglprodukter til renovering af historiske og fredede bygninger, samt eksklusivt nybyggeri, herunder også belægningsklinker. Produkterne brændes i Danmarks eneste originale kulfyrede ringovn (opført år 1899), som stadig producerer klassiske teglprodukter uden kemiske tilsætningsstoffer.
IBF
IBF producerer betonløsninger til den danske byggebranche og har siden grundlæggelsen i 1960 været en væsentlig samarbejdspartner i forbindelse med byggeri til både virksomheder, private og det offentlige. Med udgangspunkt i produktion i Danmark, Polen, Rumænien og USA producerer IBF i dag mere end 100 forskellige typer af belægningssten
IBF
Klinker Outdoor
Klinker Outdoor (tidligere Petersen Klinker) tilbyder et stort sortiment af hårdtbrændte belægningsklinker til alle former for byrum samt til private haver. Samtlige klinker er farveægte, 100 % frostsikre, vejr- og syrebestandige, og alle er testet og opfylder den europæiske norm EN/1344. I udvalget findes mere end 50 forskellige slags – både strengpressede og blødstrøgne i et utal af farver og formater, herunder også Kolumba™ klinken.
LFK Surface Branding
LKF Surface Branding hjælper, bla., arkitekter og landskabsarkitekter med at gøre såvel offentlige som private arealer til en integreret del af den samlede løsning. Virksomheden udfører dekorative og skridsikre overflader inde og ude, og hjælper skoler med indretning af skolegårde til lege- og læringsformål. LKF Surface Branding er en del af LKF Vejmarkering og trækker derved på 50 års erfaring med produktion og udlægning af termoplast.
Naturstensgruppen 
Med udgangspunkt i Odense er Naturstensgruppen totalleverandør af natursten. Egenproduktionen er omfattende af høj kvalitet og med kort leveringstid. Desuden lagerføres et komplet sortiment af natursten til ethvert formål.

NCC 
NCC Roads' råstofafdeling indvinder og forædler tilslag til bl.a. asfalt og beton. NCC Roads er blandt Danmarks førende leverandører med en årlig råstofindvending på ca. 6 mio. tons. NCC Roads er en del af den svenske NCC koncern der omf atter ca. 17.500 medarbejdere i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og de Baltiske lande.
PaveSystems
PaveSystems er tilbehør til håndlagt belægning i form af afstandsstykker, der beskytter belægningens kanter og hjørner, skaber ensartede fuger og binder belægningen sammen, samt til belægninger på dæk og tag hvor terrasser kan etableres i vatter trods tagfald. Sortimentet indeholder desuden LAR produkter, der åbner belægningsoverfladen og muliggør nedsivning.
PaveSystems
RBR 
Betongruppen RBR producerer industristen og andre belægningssten, fortovsfliser og havefliser, miljøsten samt elementer til læ og støttemurer. Produkterne kan ses på Byggecentrums udstilling i Middelfart, samt ved en række Stark-byggemarkeder over hele landet.
RC 
Med udgangspunkt i produktionsanlæg i Rødkærsbro, Aars og Brønderslev leverer RC Betonvarer en bred vifte af betonprodukter. Det er alt fra brøndgods til tanke og belægningssten. I september 2013 kunne virksomheden fejre sit 75 års jubilæum.
RC Betonvarer
Virklund Sport

Virklund Sport udfører idrætsbelægninger i Danmark og de øvrige nordiske lande. Både kunststofbelæg- ninger til faldunderlag, atletik-, multi- og tennisbaner, samt kunstgræsbaner til fodbold-, tennis- og multibaner. Vores idrætsbelægninger kan anvendes overalt i byens rum, og vi er kompetente og erfarne rådgivere vedr. anlæggelse og vedligeholdelse. 

Steffen Sten
Med base i Odense har virksomheden siden 1997 forhandlet klinker til en del af de nye byrum i Odense; Grønnegade, Gråbrødre plads m. fl. Der er desuden leveret klinker til renovering v. Århus Universitet, Tivoli blandt flere. Produkterne tæller en lang række formater og nuancer og der udvikles løbende flere i samarbejde med kunder.
Steffen Sten logo

Thisted Cementvarefabrik 
Siden 1945 har Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S været leverandør til dansk byggeri med produkter indenfor landbrug-, bolig-, og industribyggeri, samt entreprenørprodukter. Herunder også belægningsprodukter. Ingen opgave er for stor og ingen for lille, det er virksomhedens holdning hele tiden at være udviklende og nyskabende i forhold til det marked, vi agerer på

Thisted Cementvarefabrik
Veksø 
Veksø har fokus på produkter og løsninger, der skaber identitet til det offentlige rum, til gader og parker, torve og pladser. Veksø startede i sin tid med at producere cykelstativer, men produkterne omfatter i dag desuden; bænke og borde, affaldskurve, pullerter og lamper mm.
Veksø
Zenzo
ZENZO OUTDOOR er en del af ZENZO GROUP, som har et stort udvalg af betonmøbler, bænke, affaldsspande, belysning og cykelparkering. ZENZO leverer også projekttilpassede betonløsninger, der designes til kundens specifikke behov. I samarbejde med Urbastyle kan alle former, farver og kvaliteter inden for beton leveres. Blandt projekterne er specialkonstruerede betonelementer til pladsen foran Museum for Offentlig kunst i Køge. 
Zenzo Outdoor
Zinco
ZinCo er leverandør af systemløsninger til grønne tage og haveanlæg med planter og belægning på dæk. ZinCo har leveret grønne tage til boliger og institutionsbyggeri, herunder markante byggerier som; VM-bjerget, Rigsarkivet, Tivoli Kongrescenter og Slotsholmen m.fl. ZinCo trækker på 35 års forskning og knowhow fra Tyskland.
ZinCo


Se de deltagende virksomheder ved Virksomhedsmessen 2015