Virksomhedsmessen 2018 – Københavns Universitet

Byens gulv > Virksomhedsmessen 2018

Virksomhedsmessen 2018

Konferencen giver virksomheder mulighed for at vise deres produkter frem, profilere sig og komme i dialog med konferencedeltagere i pauser. Alle virksomheder med relation til byens gulv er velkomne, det være sig både producenter og leverandører af belægningsmaterialer, rådgivere og forsyningsselskaber mm.

Deltagere ved Virksomhedsmessen 2018

Aarhus Cementvarefabrik
Aarhus C er etableret i 1909 under navnet ’Jysk gips og Cementstøberi’. Virksomheden er siden flyttet fra Århus til Lystup hvorfra der produceres specialprodukter indenfor belægningssten og fliser. Et af de seneste projekter er produktion af betonelementer til Jellinge Monumenterne.

All Remove
All Remove har eksisteret i over 30 år og har i dag afdelinger i hele Danmark, herunder København, Odense, Århus og på Færøerne. I All Remove er vi sandsynligvis mest kendt for vores store program indenfor anti-graffiti, men igennem årene er forretningsområderne udvidet betydeligt. I dag er vi en veletableret servicevirksomhed med tre ben:

• Afrensning af graffiti og anti-graffiti- beskyttels

• Rengøring og ejendomsservice

• Imprægnering af bygninger, gulve, facader og anlæg
All Remove fungerer både som totalleverandør og leverandør af enkeltstående løsninger.

Cazana beton

Cazana Beton+ er et snart 10 år gammelt beton brand med egne designere, tegnestue, formudvikling og nu også produktion. Der arbejdes primært i beton med fibre med de mange fordele det giver, bl.a. en vægt på op til 15 gange mindre end almindelig beton. Produkterne tæller alt i møbler, inventar, park og torv elementer, plader, hegn, værn mm i beton.

Eurostar Vejmarkering

Furniban

Furniban er et dansk møbelfirma etableret i 2016. Furniban er en knopskydning af den mere end 25 år gamle produktionsvirksomhed PBN A/S, og den årelange erfaring med gedigent håndværk, ekspertisen i moderne produktionsteknikker, en unik sans for individuelle løsninger og projektstyring, drager vi stor nytte af i vores nyetablerede firma.

Navnet “Furniban” er en simpel sammentrækning af Furniture og Urban. Vores vision er med afsæt i møbler og byrumsinventar at skabe unikke urbane rum – store som små – med et skarpt øje for mangfoldighed. Det gennemgående design er nordisk, og filosofien bag møblerne er simpel: høj kvalitet gennem omhyggelig forarbejdning og gode materialer, gennemsigtige priser og lækkert design.

Gammelrand Beton

Hos Gammelrand Beton A/S har vi faciliteter til produktion af specialprodukter af næsten enhver art.

Alle specialprodukter støbes i forme, som fremstilles i vores snedkerværksted.

Det giver frihed i valg af dimensioner, rette eller skæve vinkler, krumme eller lige flader – også til mindre opgaver.

Alle produkter vådstøbes, hvilket giver mulighed for både glatte, kostede eller ru overflader. Betonen til produkterne leveres fra vores færdigbetonfabrik.

Specialprodukter kan fx være sidde-plinte, trappetrin og fliser i store formater, små udløbsbygværker til klimasikring, fundamenter eller støttevægge – kun fantasien sætter grænsen

Haubjerg Madsen A/S

Hitsa
HITSA forsyner og forskønner byens rum med inventar i høj kvalitet.I mere end 25 år har vi i samarbejde med kommuner, anlægsgartnere, boligforeninger og entreprenører indrettet gader og parker, så de både er indbydende, funktionelle og behagelige at færdes i.Et tæt partnerskab med danske designere og arkitekter betyder desuden, at vi i dag kan tilbyde et bredt produktsortiment med alt fra cykelstativer over bord- & bænkesæt til overdækninger.Har kunden behov og ønsker, der ikke kan indfries i vor faste sortiment, tilbyder vi også skræddersyede specialløsninger.Alle produkter bliver produceret på vor fabrik i Hejls, syd for Kolding
IBF
IBF producerer betonløsninger til den danske byggebranche og har siden grundlæggelsen i 1960 været en væsentlig samarbejdspartner i forbindelse med byggeri til både virksomheder, private og det offentlige. Med udgangspunkt i produktion i Danmark, Polen, Rumænien og USA producerer IBF i dag mere end 100 forskellige typer af belægningssten
IBF
Kantdesign
Klinker Outdoor
Klinker Outdoor er forhandler samt rådgiver for anerkendte teglproducenter i ind- og udland. Vi leverer klinker til store og små anlægsprojekter i hele Skandinavien. Teglklinker anvendt i byrum, parker og på stier er et holdbart og bæredygtigt valg af belægning. Hos Klinker Outdoor leverer vi kvalitets produkter, der sikrer en æstetisk, fuldendt og ikke mindst praktisk løsning til byens gulv. Med kontor på både Sjælland og i Jylland dækker Klinker Outdoor hele Danmark.
Luxenburger og Trafikplan

En god by skal være sikker, tilgængelig for alle og fremkommelig hvad enten man er fodgænger, cyklist eller bilist. Luxenburger Trafiksikkerhed & Vejteknik og Trafikplan rådgiver om god mobilitet i byer og åbent land, hvor vejteknik indpasses som en del af det ønskede lokalmiljø. Vi rådgiver offentlige myndigheder, arkitektfirmaer samt private i forbindelse med byomdannelse, nyanlæg eller udviklingsprojekter. Lad os være jeres næste samarbejdspartner, så vi sammen kan gøre jeres byudviklingsprojekt endnu bedre.     

LECA
NCC 
NCC Roads' råstofafdeling indvinder og forædler tilslag til bl.a. asfalt og beton. NCC Roads er blandt Danmarks førende leverandører med en årlig råstofindvending på ca. 6 mio. tons. NCC Roads er en del af den svenske NCC koncern der omf atter ca. 17.500 medarbejdere i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og de Baltiske lande.
RBR 
Betongruppen RBR producerer industristen og andre belægningssten, fortovsfliser og havefliser, miljøsten samt elementer til læ og støttemurer. Produkterne kan ses på Byggecentrums udstilling i Middelfart, samt ved en række Stark-byggemarkeder over hele landet.
RC 
Med udgangspunkt i produktionsanlæg i Rødkærsbro, Aars og Brønderslev leverer RC Betonvarer en bred vifte af betonprodukter. Det er alt fra brøndgods til tanke og belægningssten. I september 2013 kunne virksomheden fejre sit 75 års jubilæum.
RC Betonvarer
Sandstone

Sandstone designer og importerer vejrbestandige og stærke sandsten til det skandinaviske klima, hovedsageligt fra Indien men også fra Storbritannien og Tyskland. Belægningsmaterialer til gang- og kørearealer, pt. 12 forskellige farver og i alle formater fx chaussésten, brosten, klinkestørrelser og store fliser. Overflader i kløvet, skåret, rumlet, sandblæst, poleret etc.

Steffen Sten
Med base i Odense har virksomheden siden 1997 forhandlet klinker til en del af de nye byrum i Odense; Grønnegade, Gråbrødre plads m. fl. Der er desuden leveret klinker til renovering v. Århus Universitet, Tivoli blandt flere. Produkterne tæller en lang række formater og nuancer og der udvikles løbende flere i samarbejde med kunder.
Steffen Sten logo
Thisted Cementvarefabrik 
Siden 1945 har Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S været leverandør til dansk byggeri med produkter indenfor landbrug-, bolig-, og industribyggeri, samt entreprenørprodukter. Herunder også belægningsprodukter. Ingen opgave er for stor og ingen for lille, det er virksomhedens holdning hele tiden at være udviklende og nyskabende i forhold til det marked, vi agerer på.
Thisted Cementvarefabrik

Zenzo
ZENZO OUTDOOR er en del af ZENZO GROUP, som har et stort udvalg af betonmøbler, bænke, affaldsspande, belysning og cykelparkering. ZENZO leverer også projekttilpassede betonløsninger, der designes til kundens specifikke behov. I samarbejde med Urbastyle kan alle former, farver og kvaliteter inden for beton leveres. Blandt projekterne er specialkonstruerede betonelementer til pladsen foran Museum for Offentlig kunst i Køge. 

Zenzo Outdoor

Zurface
Under mottoet ’Natural Stone Solutions’ forhandler virksomheden naturstensprodukter til belægninger, facader og interiør mm. Virksomheden er skabt via fusion mellem; Stenex og TR Granit, samt SA Granit. Sidst nævnte har siden april 2013 været en del af Zurface. Virksomheden har bl.a. leveret granit til anlæg af Ribe Domkirkeplads, Tivoli Kongrescenter, hovedindgangen til Christiansborg m.fl. 


Se de deltagende virksomheder ved Virksomhedsmessen 2016