Virksomhedsmessen 2020

Konferencen giver virksomheder mulighed for at vise deres produkter frem, profilere sig og komme i dialog med konferencedeltagere i pauser. Alle virksomheder med relation til byens gulv er velkomne, det være sig både producenter og leverandører af belægningsmaterialer, rådgivere og forsyningsselskaber mm.

Deltagere ved Virksomhedsmessen 2020

Aarhus Cementvarefabrik A/S
Aarhus C er etableret i 1909 under navnet ’Jysk gips og Cementstøberi’. Virksomheden er siden flyttet fra Århus til Lystup hvorfra der produceres specialprodukter inden for belægningssten og fliser. Et af de seneste projekter er produktion af betonelementer til Jellinge Monumenterne.

All Remove
All Remove har eksisteret i over 30 år og har i dag afdelinger i hele Danmark, herunder København, Odense, Århus og på Færøerne. I All Remove er vi sandsynligvis mest kendt for vores store program inden for anti-graffiti, men igennem årene er forretningsområderne udvidet betydeligt. I dag er vi en veletableret servicevirksomhed med tre ben:

• Afrensning af graffiti og anti-graffiti-beskyttelse

• Rengøring og ejendomsservice

• Imprægnering af bygninger, gulve, facader og anlæg
All Remove fungerer både som totalleverandør og leverandør af enkeltstående løsninger.

Cazana Beton+

Cazana Beton inventar – en fiberbeton-producent af inventar til offentlige rum, institutioner og virksomheder. Bæredygtigt og let i vægt. Egen tegnestue, formværksted, produktion og designere i Ikast.

DOB

DOB er specialiseret i overfladebelægning (OB) på veje, stier og pladser overalt i Danmark.  OB kan udlægges i flere forskellige farver og kan anvendes på alle gængse underlag som f.eks. asfalt, stabilgrus og genbrugsasfalt. På virksomhedsmessen præsenterer DOB deres produkt Vegecol, der bl.a. er brugt ifm. stier på Marmormolen, Frederiksborg Slot, Roskilde Inderhavn og Frederikskajen.

Egernsund wienerberger
Egernsund Wienerberger tilbyder facadeløsninger i tegl samt et bredt produktsortiment af tagtegl og belægningsklinker i høj kvalitet. Egernsund Wienerberger producerer mursten på fire teglværker i Danmark, teglværkerne er kendte for god og vedvarende kvalitet – baseret på et fint råstof og stor kompetence. Vores omfattende program af beklædningstegl, tegltagsten og belægningsklinker kommer fra vores søsterselskaber rundt om i Europa.

 


Gammelrand Beton A/S

Hos Gammelrand Beton A/S har vi faciliteter til produktion af specialprodukter af næsten enhver art. Alle specialprodukter støbes i forme, som fremstilles i vores snedkerværksted. Det giver frihed i valg af dimensioner, rette eller skæve vinkler, krumme eller lige flader – også til mindre opgaver. Alle produkter vådstøbes, hvilket giver mulighed for både glatte, kostede eller ru overflader. Betonen til produkterne leveres fra vores færdigbetonfabrik. Specialprodukter kan fx være sidde-plinte, trappetrin og fliser i store formater, små udløbsbygværker til klimasikring, fundamenter eller støttevægge – kun fantasien sætter grænsen.

HITSA
HITSA forsyner og forskønner byens rum med inventar i høj kvalitet. I mere end 25 år har vi i samarbejde med kommuner, anlægsgartnere, boligforeninger og entreprenører indrettet gader og parker, så de både er indbydende, funktionelle og behagelige at færdes i. Et tæt partnerskab med danske designere og arkitekter betyder desuden, at vi i dag kan tilbyde et bredt produktsortiment med alt fra cykelstativer over bord- & bænkesæt til overdækninger. Har kunden behov og ønsker, der ikke kan indfries i vor faste sortiment, tilbyder vi også skræddersyede specialløsninger. Alle produkter bliver produceret på vor fabrik i Hejls, syd for Kolding.
IBF
IBF producerer betonløsninger til den danske byggebranche og har siden grundlæggelsen i 1960 været en væsentlig samarbejdspartner i forbindelse med byggeri til både virksomheder, private og det offentlige. Med udgangspunkt i produktion i Danmark, Polen, Rumænien og USA producerer IBF i dag mere end 100 forskellige typer af belægningssten.

Inventarrum A/S

Inventarrum A/S leverer inventar af høj kvalitet i et funktionelt og æstetisk design til indendørs- og udendørs rum. Vore produkter udvikles i samarbejde med førende arkitekter, landskabsarkitekter og designere og produceres i Middelfart – Dansk kvalitet når det er bedst. Vi har et bredt standardsortiment og vi udvikler gerne nye produkter i samarbejde med kunden. Såvel store som små serier og specialordrer er interessante, når blot de lever op til vore kvalitetskrav. Vort eget produktionsanlæg kan forarbejde aluminium, stål og rustfrit stål, men derudover har vi en række samarbejdspartnere, som vi inddrager efter behov.


KantDesign

Vi skaber nye innovative kantafgrænsninger til fremtidens landskabs - og havearkitektur. Alle kanter er støbt med vores Kantdesign kantudlægger. Har vi ikke den form I ønsker til projektet, så kan vi producere den ved hjælp af en tegning fra dig.

LECA

Leca's hovedprodukt er de ekspanderede lerkugler, der anvendes til forskellige formål, såsom infrastruktur, husbyggeri og vandhåndtering, hvor egenskaber som lav vægt, styrke, holdbarhed og varmeisolering er højt værdsat.

NCC 
NCC Roads' råstofafdeling indvinder og forædler tilslag til bl.a. asfalt og beton. NCC Roads er blandt Danmarks førende leverandører med en årlig råstofindvending på ca. 6 mio. tons. NCC Roads er en del af den svenske NCC koncern der omfatter ca. 17.500 medarbejdere i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og de Baltiske lande.

 

out-sider a/s
out-sider er til enhver tid Skandinaviens mest udfordrende leverandør af oplevelsesinventar til offentlige miljøer. Vi lever og ånder for den kreative tankegang og proces, når det handler om at kreere, producere og levere dynamiske byrumselementer og -inventar til bybilledet og de offentlige miljøer. Vi vil hele tiden være innovative og udvikle vores koncepter, idéer og produkter.RBR 
Betongruppen RBR producerer industristen og andre belægningssten, fortovsfliser og havefliser, miljøsten samt elementer til læ og støttemurer. Produkterne kan ses på Byggecentrums udstilling i Middelfart, samt ved en række Stark-byggemarkeder over hele landet.
RC Beton A/S
Med udgangspunkt i produktionsanlæg i Rødkærsbro, Aars og Brønderslev leverer RC Betonvarer en bred vifte af betonprodukter. Det er alt fra brøndgods til tanke og belægningssten. I september 2013 kunne virksomheden fejre sit 75 års jubilæum.
Sandstone
Sandstone designer og importerer vejrbestandige og stærke sandsten til det skandinaviske klima, hovedsageligt fra Indien men også fra Storbritannien og Tyskland. Belægningsmaterialer til gang- og kørearealer, pt. 12 forskellige farver og i alle formater fx chaussésten, brosten, klinkestørrelser og store fliser. Overflader i kløvet, skåret, rumlet, sandblæst, poleret etc.

Steffen Sten
Med base i Odense har virksomheden siden 1997 forhandlet klinker til en del af de nye byrum i Odense; Grønnegade, Gråbrødre plads m. fl. Der er desuden leveret klinker til renovering v. Århus Universitet, Tivoli blandt flere. Produkterne tæller en lang række formater og nuancer, og der udvikles løbende flere i samarbejde med kunder.
Thisted Cementvarefabrik
Siden 1945 har Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S været leverandør til dansk byggeri med produkter indenfor landbrug-, bolig-, og industribyggeri, samt entreprenørprodukter. Herunder også belægningsprodukter. Ingen opgave er for stor og ingen for lille, det er virksomhedens holdning hele tiden at være udviklende og nyskabende i forhold til det marked, vi agerer på.

vestre
Vestre er en ledende produsent av møbler for byer, parker og offentlige uterom. I snart 70 år har vi fått være med på å skape sosiale møteplasser for millioner av mennesker. Vestre samarbeider med kjente skandinaviske formgivere og har mottatt en lang rekke designutmerkelser. Produktene er bygget i Norge og Sverige med førsteklasses materialer og en gjennomgående kvalitet som gir bekymringsfri bruk i mange år fremover. Vestre er familieeid og ledes nå av tredje generasjon. Vi har hovedkontor i Oslo.

Zenzo
I ZENZO har vi mange års erfaring indenfor indretning af byrum. Vi har fokus på godt, funktionelt og originalt design, som holder til det danske klima. Vores udvalg strækker sig fra udendørs møbler i beton, træ, aluminium, genbrugsplast og meget andet. Vi har et stort udvalg af udendørs og indendørs affaldsspande – også til affaldssortering. Vores cykelparkeringer og overdækninger er modulopbyggede og kan tilpasses alle behov og endelig har vi et udvalg af smukke gadelamper fra Santa & Cole og pullerter med og uden lys. ZENZO leverer også projekttilpassede betonløsninger. I samarbejde med vores leverandør Urbastyle kan alle former, farver og kvaliteter indenfor beton leveres. 

Zurface
Under mottoet ’Natural Stone Solutions’ forhandler virksomheden naturstensprodukter til belægninger, facader og interiør mm. Virksomheden er skabt via fusion mellem; Stenex og TR Granit, samt SA Granit. Sidstnævnte har siden april 2013 været en del af Zurface. Virksomheden har bl.a. leveret granit til anlæg af Ribe Domkirkeplads, Tivoli Kongrescenter, hovedindgangen til Christiansborg m.fl.