Fagudstillingen Have & Landskab 21

Have og Landskab

Have & Landskab er Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche med op mod 300 udstillere og mere end 10.000 besøgende. Udstillingen løber af stablen den 25.-27. august i Slagelse med IGN som medarrangør.

Mød os på stand 42 og 43 på Strøget, hvor vi præsenterer hhv.

  • forskning/rådgivning med JORD som tema og
  • praksisnær uddannelse/efteruddannelse fra AMU til Parkdiplom.

Bliv klogere på JORD

JORD og vækst: På det store testareal kan du blive klogere på, hvordan blomsterfrøblandinger etablerer sig ved forskellige typer jordbehandling – og på standen kan du teste din viden om bytræsjord.

JORD og klimatilpasning: Vi ser på de mulige alternativer til al det plastic, vi indbygger i jorden i LAR-anlæg i form af regnvandskassetter o.l.

JORD og biodiversitet: Vi sætter også fokus på livet i jorden, hvor svampe f.eks. hjælper træer med at samle vand og næringsstoffer og får fotosynteprodukter til gengæld. Denne symbiose kaldes mykorrhiza og er en af forudsætningerne for planteliv på jorden.

Find din efteruddannelse

Hør bl.a. nærmere om Parkdiplom, der kombinerer organisation, forvaltning og projektledelse med grøn faglighed – og om AMU, der er praktisk efteruddannelse til håndværkere af alle slags, der arbejder i skov, natur eller park.

Billetter

Der er gratis adgang til udstillingen med print selv-billet

Spørgsmål?

Kontakt Tilde Tvedt, tit@ign.ku.dk eller Christine Nuppenau, cn@ign.ku.dk