Deltagere ved Virksomhedsmessen 2014

Konferencen gav virksomheder mulighed for at vise deres produkter frem, profilere sig og komme i dialog med konferencedeltagere i pauser.

Aarhus Cementvarefabrik
Aarhus C er etableret i 1909 under navnet ’Jysk gips og Cementstøberi’. Virksomheden er siden flyttet fra Århus til Lystup hvorfra der produceres specialprodukter indenfor belægningssten og fliser. Et af de seneste projekter er produktion af betonelementer til Jellinge Monumenterne.

Dansk Overfladebehandling
DOB er en virksomhed stiftet i 1981 der er specialiseret i overfladebehandling og koldasfalt. På virksomhedsmessen præsenterer DOB deres produkt Vegecol der bl.a er brugt som overflade på stier i den ny renoverede Botanisk have i København.

Farum Beton
Farum Beton har gennem snart 50 år produceret og solgt betonfliser og -belægningssten af bedste kvalitet og tilbyder også et stort udvalg af granit, belægningstegl, sandsten & skiferfliser herunder Nexø- og Ølandsbrud. Virksomheden udvikler hele tiden nye produkter og udfordres gerne med specialproduktioner som det er tilfældet med bl.a. Amaliehaven, Blågårds Plads, Vesterbro Passage og Frederiksberg Allé.

Graphic concrete
Virksomheden producerer og forhandler betonløsninger der muliggør prægning af fabriksstøbt betonoverflader med individuelle grafiske mønstre. Virksomhedens hovedkontor ligger i Finland, men har salgskontorer i hele Skandinavien og flere andre lande.

Jagro 
Jagro er en virksomhed der forhandler enkelt, smart og billigt stabiliseringssystem til grus- og skærvebelægninger, der med fordel kan bruges til parkering, gangstier, taghaver og andre befæstede arealer i byområder. Det patenterede plastcelle produkt er udviklet i Holland og forhandles i Danmark af Jagro.

IBF
IBF producerer betonløsninger til den danske byggebranche og har siden grundlæggelsen i 1960 været en væsentlig samarbejdspartner i forbindelse med byggeri til både virksomheder, private og det offentlige. Med udgangspunkt i produktion i Danmark, Polen, Rumænien og USA producerer IBF i dag mere end 100 forskellige typer af belægningssten.

LFK Surface Branding
LKF Surface Branding hjælper, bla., arkitekter og landskabsarkitekter med at gøre såvel offentlige som private arealer til en integreret del af den samlede løsning. Virksomheden udfører dekorative og skridsikre overflader inde og ude, og hjælper skoler med indretning af skolegårde til lege- og læringsformål. LKF Surface Branding er en del af LKF Vejmarkering og trækker derved på 50 års erfaring med produktion og udlægning af termoplast.

NCC
NCC Roads' råstofafdeling indvinder og forædler tilslag til bl.a. asfalt og beton. NCC Roads er blandt Danmarks førende leverandører med en årlig råstofindvending på ca. 6 mio. tons. NCC Roads er en del af den svenske NCC koncern der omfatter ca. 17.500 medarbejdere i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og de Baltiske lande.

Oranje Beton AS
Virksomheden producerer trappestenselementer og en lang række produkter indenfor bænke, borde og plantekummer til park og landskab. Oranje Beton har desuden leveret betonelementer til kystsikringsprojekter ved de danske havne og leveret betonelementer til Amager Strandpark. Historien går tilbage til stiftelsen af virksomheden i 1898.

RBR
Betongruppen RBR producerer industristen og andre belægningssten, fortovsfliser og havefliser, miljøsten samt elementer til læ og støttemurer. Produkterne kan ses på Byggecentrums udstilling i Middelfart, samt ved en række Stark-byggemarkeder over hele landet.

RC
Med udgangspunkt i produktionsanlæg i Rødkærsbro, Aars og Brønderslev leverer RC Betonvarer en bred viste af betonprodukter. Det er alt fra brøndgods til tanke og belægningssten. I september 2013 kunne virksomheden fejre sit 75 års jubilæum.

Sandstone
Sandstone designer og importerer vejrbestandige og stærke sandsten til det skandinaviske klima, hovedsageligt fra Indien men også fra Storbritannien og Tyskland. Belægningsmaterialer til gang- og kørearealer, pt. 12 forskellige farver og i alle formater fx chaussésten, brosten, klinkestørrelser og store fliser. Overflader i kløvet, skåret, rumlet, sandblæst, poleret etc.

Sportsbyg
Sportsbyg udfører sportsbelægninger i Danmark og de øvrige nordiske lande. Både kunststofbelægninger til atletik-, multi- og tennisbaner, samt kunstgræsbaner til fodbold-, tennis- og multibaner. Som et nyt tiltag tilbyder Sportsbyg nu bundne, vandgennemtrængelige stenbelægninger til stier og pladser. Belægningerne udstøbes fugefrit på stedet og kan tilbydes i flere forskellige farver. Eksempler herpå vil blive vist i forbindelse med udstillingen.

Veksø
Veksø har fokus på produkter og løsninger, der skaber identitet til det offentlige rum, til gader og parker, torve og pladser. Veksø startede i sin tid med at producere cykelstativer, men produkterne omfatter i dag desuden; bænke og borde, affaldskurve, pullerter og lamper mm.

Wienerberger
Virksomheden er en del af den verdensomspændende teglkoncern Wienerberger AG der er en produktions- og handelsvirksomhed indenfor bl.a. belægningstegl. Med mere end 15 forskellige teglklinker fra hvid til sort forhandler Wienerberger et bredt sortiment af belægningstegl. Produkterne kan ses ved hovedkontoret i Helsinge og ved Byggecentrum Middelfart.