Besøg os

Her kan du læse om de forskellige muligheder for at besøge have- og parkingeniøruddannelsen.

Stemningsbillede af studerende på Skovskolens kollegie "Landsbyen"

Kig forbi Skovskolen

Du er velkommen til at få en rundvisning på Skovskolen og en snak om studiet. Ring til studievejleder Britt Majgaard på 35 33 17 69 eller skriv på brma@ign.ku.dk og aftal et besøg.

Gå i studiepraktik

Studiepraktik er en unik mulighed for at møde og stille spørgsmål til både studerende og undervisere på uddannelsen om fx studier og fritid, karrieremuligheder, mulighed for praktik- og udlandsophold m.m.
Læs mere om studiepraktik

Bliv studerende for en dag

Oplev en dag i livet som studerende på have- og parkingeniør, inden du beslutter dig for, om det er noget for dig. Du kan opleve studiemiljøet, snuse til det faglige, tjekke kantinen ud og spørge nuværende studerende om alt mellem himmel og jord.
Læs mere om at blive studerende for en dag

Kom til Åbent Hus på Skovskolen

Hvert år inviterer Skovskolen til Åbent Hus, i 2020 bliver det torsdag 27. februar. Læs mere om åbent hus for Skovskolen 2020. SCIENCE afholder Åbent Hus på Nørre Campus og Frederiksberg Campus, hvor du også kan møde have- og parkingeniørstuderende.

  

3 logoer af Zealand, Roskilde Tekniske Skole og Københavns Universitet

Have- og parkingeniøruddannelsen udbydes af Zealand - Sjællands Erhvervsakademi i samarbejde med Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning (Skovskolen) på Københavns Universitet og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde.