Mød de studerende – Københavns Universitet

Hopi > Mød de studerende

Mød de studerende

Studerende på have- og parkingeniøruddannelsen har på hver deres måde fundet vej til det rette studie.

Find inspirationen her:

Så langt væk er det heller ikke

Bevares. Familien savner hende da ind imellem. Og omvendt. Men til hverdag tænker Anne Løgstrup Olesen ikke over afstanden til familien hjemme i Ørum, der ligger mellem Randers og Viborg.

Det afgørende var at finde et studie, jeg var glad for

”Jeg havde egentlig ikke regnet med at skulle flytte til Sjælland, men det var ikke afgørende for mit valg,” siger Mette Høj Lauridsen. Hun traf valget om at starte på Skovskolen under studiepraktikken i 3. g. 

En perfekt overbygning på min erhvervsuddannelse

Camilla Hamann fandt vejen, efter at en skulderskade satte en stopper for hendes arbejde som anlægsgartner.

Praktik gør en forskel

Jeg har altid haft en stor passion for naturen og brugt den til at slippe væk fra en travl hverdag, og jeg tror, at naturen i høj grad er med til at øge menneskers livskvalitet, mener Julie Keldebæk Rasmussen der, allerede fra hun var lille, hjalp sin forældre i haven i Hedehusene, hvor hun vokset op. For øjeblikket er Julie Keldebæk Rasmussen i virksomhedspraktik på Roskilde Kirkegårde, der har opsyn med i alt ni kirkegårde.

Logoer

Have- og parkingeniøruddannelsen udbydes af Zealand Erhvervsakademi i samarbejde med Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning (Skovskolen) på Københavns Universitet og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde.