Studiemiljø og kollegieværelse – Københavns Universitet

Hopi > Studieliv

Studieliv på Skovskolen

Studiemiljøet på Skovskolen fås ikke meget bedre. Vi bor midt i naturen nord for Hillerød mellem Grib Skov og Esrum Sø

Fritid og friluftliv på Skovskolen

På Skovskolen smelter studieliv og fritid sammen. Her kan du møde andre, der også brænder for skov, natur og friluftsliv. 

Her har du gode rammer, hvis du er til for eksempel jagt, lystfiskeri, kano, kajak, spejder, mountainbike, løb eller fodbold. Vi har også to shelterpladser, to trætophytter, klatremaster og en skovparkourbane.

Skovskolens studenterforeninger arrangerer både sociale og faglige oplevelser, for eksempel ekskursioner og foredrag.

Inden døre kan du i gymnastiksalen spille hockey, basket eller badminton, og vi har også et motionsrum med et par maskiner.

Skovskolens Spisehus

Glem alt om kedelig studiekantine - Skovskolens Spisehus holder til i en af de gamle stråtækte bygninger og med en god gårdhave til:

Her kan du købe lækker frokost alle ugens dage. Kaffen er gratis! Princippet er 'Ingen kop - ingen kaffe' - så medbring din yndlingskop. Se mere om Skovskolens Spisehus

Torsdagsbar og fester på Flækken

Vores blokhusbygning Flækken er det sociale samlingspunkt om studielivet på Skovskolen. Her er typisk åbent til torsdagsbar og til vigtige arrangementer i løbet af året.

Hvert år arrangerer Skovskolens studerende Løvfaldsfest og Løvspringsfest.

Landsbyen - Skovskolens kollegium

Skovskolen har sit eget kollegium, og vi lejer også værelser ud til studerende i forbindelse med faglige arrangementer.
Se mere om Skovskolens kollegium og værelser

.

Transport

Skovskolen ligger 8 km fra Hillerød Station, og bus nr. 307 kører til døren. Undervisningen starter og slutter altid, så det passer med bussen. Fra Hillerød er der tog videre til København, Helsingør, Gilleleje og Hundested. Skovskolen ligger 5,5 km fra Gribsø Station på Gribskovbanen og 6 km fra Grønholt Station på Lille Nord-banen.

Oplev studielivet med Emil

Tag med Emil på have- og parkingeniørstudiet og oplev hverdagen, sammenholdet og festerne.

Udendørs undervisning

På Skovskolen har vi naturen lige uden for døren. Det gør det nemt at omsætte teori til praksis og bruge naturen som klasseværelse.

Mød studerende på Instagram

Logoer

Have- og parkingeniøruddannelsen udbydes af Zealand - Sjællands Erhvervsakademi i samarbejde med Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning (Skovskolen) på Københavns Universitet og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde.