30. juli 2014

Gør interesse til karriere

Ledige studiepladser

Tusindvis af unge kan omkring 1. september tage hul på et nyt kapitel i deres liv, når studiestarten går på bl.a. landskabsarkitektur, geografi og geoinformatik samt have- og parkingeniøruddannelsen. For de unge der ikke er kommet ind på deres drømmeuddannelse, er der dog stadig håb forude, da det frem til den 7. august stadig er muligt at søge ind på uddannelser med ledige studiepladser.

Studerende30. juli har rigtig mange unge fået besked, om de er blevet optaget på en videregående uddannelse. Andre har været knapt så heldige og skal begynde at tænke i andre baner.

Studieoptaget på Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning’s (IGN) uddannelser på Københavns Universitet  ser flot ud, men der er dog stadig plads til flere studerende. I skrivende stund er der stadig ledige studiepladser på Have- og Parkingeniøruddannelsen, Geografi og Geoinformatik, Geologi-Geoscience og på Naturressourcer. Der er to ansøgningsrunder. Fristen for første runde er den 7. august.

Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning har studieledelse og undervisning på en lang række bachelor- og kandidatuddannelser på Københavns Universitet. Læs mere om instituttets uddannelser.

Nærmere oplysninger om IGN’s uddannelser fås ved henvendelse til Viceinstitutleder for uddannelse Lars Krogh på lk@ign.ku.dk eller på tlf. 3532 2524 / 2072 1307.