Kom til Skovens Dag på Skovskolen Eldrupgård – Københavns Universitet

IGN > Nyheder > 2014 > Kom til Skovens Dag på...

23. april 2014

Kom til Skovens Dag på Skovskolen Eldrupgård

Skovens Dag

Søndag d. 4. maj afholder skovejere landet over Skovens Dag. På Djursland slår Eldrupgård dørene op til et væld af aktiviteter for hele familien.

Pige skyder med bue og pil på Skovens dag Se motorsave og store skovmaskiner i aktion. Smag på skovens vildt. Eller kom til tops i trækronerne med de professionelle træklatrere. Det er kun et lille udpluk af de aktiviteter, Eldrupgård i Auning – som det eneste sted på Djursland - inviterer til på Skovens Dag d. 4. maj.

Skovens Dag er et landsdækkende, årligt arrangement, der skal øge danskernes viden om skovdrift og hvad det betyder for skovens udseende, naturen, miljøet og skovgæsterne.

Det er første gang, Eldrupgård lægger jord til Skovens Dag. Daglig leder Rasmus Brodersen glæder sig til dagen og til at give de besøgende spændende og lærerige oplevelser.

”Helt generelt er vi glade for at kunne bidrage med et indblik i, hvad der foregår i vores skove, og hvordan vi arbejder med og i dem. Samtidig ønsker vi at sætte Eldrupgård mere tydeligt på landkortet, så flere får øjnene op for vores aktiviteter og uddannelser, der alle direkte eller indirekte har med skovdrift at gøre,” siger Rasmus Brodersen.

Eldrupgård er en del af Skovskolen i Nordsjælland, der hører under Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Københavns Universitet. Eldrupgård og Skovskolen udbyder både grund- og efteruddannelser rettet mod den grønne sektor.

Skrevet af Kommunikationskonsulent Anette Kelter, ketler@ign.ku.dk