AFLYST! Alumnenetværket IGNsyn; viden, inspiration og highlights

AFLYST! Alumnenetværket IGNsyn er netværket som giver dig indblik i den nyeste viden, skaber gode rammer for din faglige udvikling og styrker dit faglige fællesskab. Netværket afholder faglige arrangementer 2-3 gange om året, hvor forskere og undervisere fra Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning (IGN) fortæller om ny og spændende forskning. Du kan også høre om Københavns Universitets tilbud om efter-videreuddannelse indenfor dit arbejdsområde og du kan møde gamle studiekammerater og nuværende- og kommende kolleger.

Deltag i netværket, lad dig inspirere og inspirér andre. Velkommen til (også selvom du ikke er uddannet fra IGN eller KU).

Tidspunkt Indhold
14.00-17.00

- Velkomst ved Institutleder Claus Beier
- Klima og kulstofbinding – hvordan bidrager skoven og din egen have? ved Per Gundersen
- Klodens iltning ved Christian Bjerrum
- Klimaforandringer truer Arkæologiske lokaliteter i Grønland ved Rasmus Fenger-Nielsen
- Skoven – et livsgrundlag for verdens fattigste ved Laura Vang Rasmussen
- Arbejdet med bæredygtighed i rådgiverbranchen – et eksempel fra NIRAS ved Mette Lerche Sørensen

17.00-17.30 Uddannelses-update
- Eftervidereuddannelse (EVU) på KU og IGN – aktuelle muligheder og tilbud.
- Hvad laver Geologer i 2020 og hvordan uddanner vi de unge til det? Indblik i en moderniseret uddannelse for Geologer fra 2021.
17.30-19.00 Pizza og Fadøl