Friluftsliv og naturformidling

Skovskolen på IGN har et videnvcenter, der arbejder med at udvikle og formidle viden, erfaringer og inspiration til alle, der arbejder i mødet mellem menneske og natur.  

Gennem sit arbejde i videncentret hjælper Skovskolen bl.a. kommuner, virksomheder, institutioner og foreninger med at se naturen som kilde til læring, udvikling, sundhed og den gode oplevelse.

Konsulentbistand til projektudvikling

Vi tilbyder at indgå i tværfaglige projekter inden for friluftsliv og naturformidling, der fremmer læring og sundhed. Gennem rådgivning, sparring og proceshjælp arbejder vi fra idéudvikling til færdigt implementeret projekt, som fremmer og understøtter nye resultater.

Kurser

Vi udbyder desuden løbende kurser, der tager udgangspunkt i naturen som ramme for formidling, læring og den gode oplevelse. Gennem oplæg, øvelser og aktiviteter i det fri inspireres du til at arbejde videre med de spændende muligheder, naturen giver for både børn og voksne. Vi lægger vægt på, at indholdet baserer sig på den nyeste viden og samtidig tager afsæt i den virkelighed, du står med til hverdag.

Læs mere på om Skovskolens arbejde med forskning og udvikling inden for skov, natur og friluftsliv her

Kontakt

Mette Aaskov Knudsen, centerleder, mek@ign.ku.dk