Efteruddannelse & kurser – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IGN > Efteruddannelse & kurser

Efteruddannelse & kurser

IGN tilbyder en række efter-og videreuddannelser. Du kan tage en hel uddannelse eller vælge et modul. Vi afholder også korte kurser, temadage og konferencer indenfor vores fagområder.

Efteruddannelse - til dig med en kort, mellemlang eller lang uddannelse

Sæt friluftsliv, parkvirksomhed, natur eller landdistriktsudvikling og landskabsforvaltning i centrum for din videreuddannelse. På IGN's efter- og videreuddannelser kan du få flere kompetencer på et videregående niveau.

AMU-kurser - til ufaglærte og faglærte

På Skovskolen udbyder vi AMU-kurser til medarbejdere inden for den grønne sektor, der ønsker nye kompetencer til at kunne løse forskellige praktiske arbejdsopgaver f.eks. træfældning, beskæring, bygning af blokhuse, natur- og landskabspleje.
Se alle Skovskolens AMU-kurser

Korte kurser, temadage og konferencer - til dig, der ønsker faglig nyudvikling

IGN's forskning formidles til praktikere og fagprofessionelle på kurser, temadage eller konferencer, hvor praktikere møder forskere og rådgivere om aktuelle emner.
Læs mere i arrangementskalenderen.

Sommerkurser

IGN´s sommerkurser foregår i august, og de giver ECTS-point. Sommerkurser er både for studerende, der kan tage et kursus som valgfag og for fagprofessionelle, der kan tage et kursus som en efteruddannelse.

Virksomhedskurser til praktikere

Skovskolen tilbyder at skræddersy kurser, f.eks. naturnær driftsteknik, sprængning i skov og landbrug, Worker Certificate (ETW), rekreativ træklatning m.fl. Vi målretter gerne nye kursustilbud til virksomhedens behov. Læs mere om virksomhedskurser.

Udlejning af kursusfaciliteter på Skovskolen

Vi udlejer kursus- og konferencefaciliteter for virksomheder på Skovskolen i Nødebo og Eldrupgård på Djursland.