Virksomhedskurser – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IGN > Efteruddannelse & kurser > Åbne kurser og konferencer > Virksomhedskurser

Skovskolens virksomhedskurser

Skovskolen skræddersyr kurser, temadage eller - uger til virksomheden. Den rullende kursusafdeling kan afvikle kurset lokalt eller på Skovskolen.

Virkeligheden ændrer sig hele tiden for mange virksomheder. Ny viden om skov, park og naturpleje kommer til. Medarbejderne får nye opgaver og nye medarbejdere kommer til. Derfor er der løbende behov for at opgradere medarbejdernes kompetencer.

Det er ikke altid lige til at finde det rette kursus, og derfor har Skov & Landskab specialiseret sig i at skræddersy kurser, der er tilpasset den enkelte virksomhed.

Vi afdækker, hvilke opgaver der skal løses, undersøger medarbejdernes nuværende uddannelsesniveau, og hvilke maskiner og andet materiel, der skal bruges til opgaven. På baggrund af disse informationer sammensætter vi et kursusprogram.

Kursus lokalt eller på Skovskolen

Kurserne gennemføres enten på den  enkelte virksomhed, på Skovskolen i Nødebo, på Eldrupgaard ved Auning eller på andre eksterne kursusfaciliteter.

De virksomhedstilpassede kurser kan være alt fra enkelte temadage til kurser over flere uger.

Eksempler på skræddersyede kurser

Skov & Landskab har udviklet og afholdt kurser for mange forskellige virksomheder, f.eks. Naturstyrelsen, Vestforbrænding, kommuner, flyvestationer og brandvæsenet.