Terapihaven Nacadia® – Københavns Universitet

OBS til landets 3.g’ere

Vi får i øjeblikket mange henvendelser om årets AT-opgave ”Menneskets forhold til naturen” og er glade for den interesse, I viser for vores arbejde.

Vi anbefaler, at I læser hjemmesiden og konceptmodellerne for Terapihaven Nacadia og Helseskoven Octovia grundigt igennem.

Her kan I finde svar på mange af de spørgsmål, som vi oplever, at I sidder med.

Hvis I har yderligere spørgsmål, er I naturligvis velkomne til at sende en mail til os på mcg@ign.ku.dk. Vi beder jer dog være tålmodige, da det kan tage lidt tid, før I får svar.
 
Vi arbejder på at arrangere et ekstraordinært åbent hus-arrangement i Terapihaven Nacadia, men det kræver, at vi kan få nok tilmeldte. Hold øje med vores hjemmeside, hvor arrangementet vil blive annonceret.

Terapihaven Nacadia®

Terapihaven Nacadia® er anlagt som en vild skovhave i Arboretets smukke omgivelser nær Hørsholm. I designet af haven har forskerne bygget på viden om, hvordan grønne omgivelser får mennesker til at restituere, og havens udformning understøtter terapi med en række stemningsfyldte retrætesteder. Læs mere om havens udformning under 'Evidensbaseret Sundhedsdesign' og om naturens understøttende egenskaber under 'Naturbaseret Terapi'.

Mulighed for behandling

Der vil i perioder blive annonceret efter deltagere til behandlingsforløb for nye projekter. Da Terapihaven Nacadia® er et afgrænset forskningsprojekt er det desværre ikke muligt at komme i individuel behandling og terapi udenfor disse behandlingsforløb. Der er samtidig ikke offentlig adgang til haven. En gang årligt afholdes der dog et åbent hus arrangement hvor fagfolk, studerende og private har mulighed for at få en times guidet tur i terapihaven.

Aktiviteter i Nacadia®

Læs mere om aktiviteter i Nacadia