Besøg Arboretet i Hørsholm

Få indblik i arboretets arbejde og se Danmarks største samling af træer og buske. Parken er åben for alle dagligt fra kl. 7.30 til solnedgang

Der afholdes løbende guidede rundvisninger i Arboretet, hvor forskere, medarbejdere eller studerende fortæller om deres forskning og de spændende træer i samlingen.

Rundvisningerne er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Husk godt fodtøj og vær forberedt på en god gåtur gennem samlingen.

Julebesøg i Arboretet d. 17/12-2022

Tag din familie med til Arboretet, gå på opdagelse i samlingen, led efter Arboretets skovnisse og prøv vores jule-posteløb.

Lørdag d. 17. december kl. 10-14

Alle arrangementer er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Der kan klippes og klistres i Julestuen
, og da vi endnu ikke har fået pyntet vores juletræ, har vi brug for hjælp med at pynte det. Vil I hellere have jeres kreationer med hjem til eget juletræ, må I også meget gerne det.

Kl. 13.00 er der rundvisning med Ole Kim Hansen fra Københavns Universitet, der viser træer og buske med tilknytning til julen og fortæller om forskning i juletræer. Rundvisningen varer ca. 1 ½ time.

Aktiviteter i Julestuen er tiltænkt børn og børnefamilier hvor rundvisningen er til voksne. Alle arrangementer er dog åbne for alle.

Husk varmt tøj, godt fodtøj og vær forberedt på en god gåtur gennem samlingen.

Vi glæder os til at se jer

 

 

 

 

 

 

Mødested

Vi mødes ca. 100 meter indenfor porten til Arboretet,  Arboretvej 3.
Biler bedes parkeret på Kirkegårdsvej uden for Arboretets indgang.

Find vej til Aboretet

Rundvisningerne er støttet af 15. Juni fonden