Have & Landskab

Fagudstillingen Have & Landskab 23

Have & Landskab er Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche med op mod 300 udstillere og mere end 10.000 besøgende. Udstillingen løber af stablen den 30. august til - 1. september i Slagelse med IGN, Københavns Universitet som medarrangør.

På stand 43 på Strøget kan du møde landskabsarkitekter, forskere og rådgivere på Københavns Universitets stand. Du kan også møde Videntjenesten.dk, som rådgiver og formidler viden om by, park, landskab, skov og natur. Bl.a. vil seniorrådgiver Iben M. Thomsen fortælle om forskellen på veterantræer og veteranisering.

Landskabsarkitektur på KU er en del af IGN hvor forskning og undervisning favner faget bredt. I år tager vi emner op om biodiversitet i kulturlandskabet og hvordan fremtidens haver, parker og landskaber formes.

Find din efteruddannelse

På stand 42 finder du Skovskolen, Københavns Universitet, hvor du kan få ny inspiration til din efteruddannelse. Du kan møde den grønne diplomuddannelse ’Parkdiplom’, der kommer med en ny bæredygtig profil – med mulighed for, at du kan specialisere dig inden for faglig ledelse og styring eller dygtiggøre dig inden for din grønne faglighed.

Du møder også AMU, som er praktisk efteruddannelse til håndværkere af alle slags, der arbejder i skov, natur eller park. Også her er de nye temaer biodiversitet og veteranisering – med fokus på, hvordan man gør det i praksis.

Billetter

Der er gratis adgang til udstillingen med print selv-billet

Spørgsmål?

Kontakt Jette Alsing Larsen, jeal@ign.ku.dk eller Christine Nuppenau, cn@ign.ku.dk