Arbejde-ude-dag for alle KU-studerende i Terapihaven Nacadia

Indgang til Terapihaven Nacadia
Indgang til Terapihaven Nacadia

Næsten hver anden studerende oplever stress i eksamensperioden. Det har du nu mulighed for at forebygge ved komme ud og arbejde i restorative omgivelser under åben himmel og i et med naturen i Terapihaven Nacadia.

Tag din computer, makker eller måske din studiegruppe med og benyt tilbuddet om en anderledes studieplads for en dag. Det er gratis, men du skal tilmelde dig senest 13/6 

Steder at være

Havens indretning understøtter naturbaseret terapi med en række stemningsfyldte retrætesteder inkl. drivhus med fiskebassin, tekøkken og smukke grønne planter, der indrammer rum til ophold og fordybelse – på egen hån eller i grupper.

Udendørs er der væresteder både med og uden ly og læ, der ligeledes kan tjene som retrætesteder, et samlingssted med bålplads, eng, høje træer og vandhuller. Alt sammen inviterer til ro, hygge, fordybelse, fredfyldt væren, gåtur i et med naturen, en forfriskning og en god kop kaffe.

Om terapihaven

Terapihaven Nacadia er designet af Forskergruppen for natur, sundhed og design på IGN, Københavns Universitet. Udformningen bygger på forskning i, hvordan naturen kan lindre stress og mental udmattelse. Terapihaven bruges til forskningsformål, og der er normalt ikke adgang for offentligheden. Aktuelt danner haven ramme for f.eks. forskning i naturbaseret terapi til mennesker, der har senfølger efter en hjernerystelse.