Krea-dag i Terapihaven Nacadia for alle KU-studerende

Meditation i Nacadia

Tag dine studiekammerater med til en sjov, hyggelig og anderledes dag i Terapihaven Nacadia, hvor du/I kan genopfriske eller lære nye færdigheder i lækre omgivelser.

Du kan bygge og tænde bål, lave mad over åben ild, lave blåtryk, nærværsøvelser eller fysiske aktiviteter og træning i naturen. Forskere fra Forskergruppen for natur, sundhed og design på KU vil være klar til at introducere dig/jer til de forskellige aktiviteter. Du kan også nyde en kop kaffe, en forfriskning eller medbragt madpakke.

Stemningsfyldte retrætesteder

Terapihaven Nacadias indretning understøtter naturbaseret terapi med en række stemningsfyldte retrætesteder inkl. drivhus med bassin, tekøkken og smukke grønne planter, der indrammer rum til ophold og fordybelse – og på denne dag også forskellige aktiviteter. 

Udendørs er der små oaser, både med og uden ly og læ: bålplads, eng, høje træer og rislende vand. Alt sammen inviterer til ro, hygge, fordybelse, fredfyldt væren og samhørighed med naturen.

Terapihaven ligger i Hørsholm i Arboretet, som også kan nydes på en frisk gåtur.

Dagen er gratis, men du skal tilmelde dig senest 23/9

Bruges til forskning

Terapihaven Nacadia er designet af Forskergruppen for natur, sundhed og design på Københavns Universitet. Udformningen bygger på forskning i, hvordan naturen kan lindre stress og mental udmattelse. Haven bruges til forskningsformål, og der er normalt ikke adgang for offentligheden. Aktuelt danner terapihaven f.eks. ramme om forskning i naturbaseret terapi til mennesker, der har senfølger efter en hjernerystelse.