Planlægning eller kaos i det åbne land

Kornmark

Puslespillet om det åbne land

PLANLÆGNING ELLER KAOS I DET ÅBNE LAND er en 2 dages konference på Djursland, der stiller skarpt på det åbne lands rivende udvikling og forandring, der allerede er i gang og kun vil accelerere i tempo i de kommende år. Vi sætter fokus på den fysiske planlægnings bæredygtige løsninger og bidrag til den grønne omstilling – både det planlægningen allerede kan, og det vi ville ønske den kunne.

Der er et væld af temaer, der blinker i det åbne land, og vi forsøger at komme rundt om mange af dem på konferencen. Nogle af dem tager vi os af i plenum, andre på Break-Out-Sessions eller på udflugter.

Vi glæder os til at se alle med interesse for planlægning i det åbne land til to dage spækket med den mest aktuelle viden om lovgivning og planlægning i det åbne land. Oplæg, debatter og udflugter giver dig praksiseksempler, netværk og inspiration til det store areal-puslespil og de store samarbejder om udviklingen af det åbne land.

 

Konferencen finder sted den 19.-20. april 2023, Fuglsøcentret, Dragsmurvej 6, 8420 Knebel

 

 

 

 

Pris

6.000 kr. ekskl. moms / 4.500 kr. ekskl. moms for tilskudsgivere til Dansk Byplanlaboratorium, medlemmer af KU's Videntjeneste.dk og medlemmer af Landinspektørforeningen. 

OBS ved tilmelding

  • Du tilmelder dig hele konferencen, og prisen dækker over både konferenceaktiviteter, overnatning, forplejning og udflugter.
  • Man står selv for transport til og fra konferencecentret.
  • Ved tilmelding vælger du den af de 4 Break-Out sessions på førstedagen, som du helst vil være med på.
  • Du vælger ligeledes hvilken af to udflugter, du gerne vil med på, på andendagen. De er beskrevet med en titel og en tema-beskrivelse.
  • Vi forsøger at opfylde alle ønsker mht. både Break-Out-Sessions og udflugter. Der tages forbehold for ændringer.

Tilmeldingsfrist

11. april 2023. Tilmeldingen er bindende fra den 7. marts 2023.

Tilmelding

Tilmeldingsskema til Planlægning eller kaos i det åbne land

 

 

 

 

Anne Møller, am@byplanlab.dk, tlf. 33 17 72 78

 

Konferencen arrangeres i et samarbejde mellem Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning – KU, Landinspektørforeningen og Dansk Byplanlaboratorium.