Fortidens ærter til fremtidens fødevarer

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Standard

Fortidens ærter til fremtidens fødevarer. / Lange, Conny Bruun Asmussen; Knuhtsen, Jens Axel; Laursen, Kristian Holst; Dresbøll, Dorte Bodin.

I: Tidsskrift for Landoekonomi, Bind 1, 2023, s. 35-37.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Harvard

Lange, CBA, Knuhtsen, JA, Laursen, KH & Dresbøll, DB 2023, 'Fortidens ærter til fremtidens fødevarer', Tidsskrift for Landoekonomi, bind 1, s. 35-37. <https://1769.dk/publikationer/tidsskrift/2023/>

APA

Lange, C. B. A., Knuhtsen, J. A., Laursen, K. H., & Dresbøll, D. B. (2023). Fortidens ærter til fremtidens fødevarer. Tidsskrift for Landoekonomi, 1, 35-37. https://1769.dk/publikationer/tidsskrift/2023/

Vancouver

Lange CBA, Knuhtsen JA, Laursen KH, Dresbøll DB. Fortidens ærter til fremtidens fødevarer. Tidsskrift for Landoekonomi. 2023;1:35-37.

Author

Lange, Conny Bruun Asmussen ; Knuhtsen, Jens Axel ; Laursen, Kristian Holst ; Dresbøll, Dorte Bodin. / Fortidens ærter til fremtidens fødevarer. I: Tidsskrift for Landoekonomi. 2023 ; Bind 1. s. 35-37.

Bibtex

@article{e8990b41b2d94370909ae98a6ff4f97f,
title = "Fortidens {\ae}rter til fremtidens f{\o}devarer",
abstract = "Vi skal reducere vores k{\o}dforbrug og {\o}ge indtaget af plantebaserede f{\o}devarer for at mindske klimap{\aa}virkningen fra vores f{\o}devareproduktion. De danske klima-kostr{\aa}d anbefaler en daglig indtagelse af 100 g b{\ae}lgfrugter. For at im{\o}dekomme dette krav, er det n{\o}dvendigt at {\ae}ndre vores kostvaner, udvikle nye b{\ae}lgfrugtbaserede produkter og nye opskrifter. Desuden er det vigtigt at {\o}ge vores viden om dyrkning af b{\ae}lgfrugter p{\aa} marken og levere gode r{\aa}varer til fremtidens sunde f{\o}devarer.",
keywords = "Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet",
author = "Lange, {Conny Bruun Asmussen} and Knuhtsen, {Jens Axel} and Laursen, {Kristian Holst} and Dresb{\o}ll, {Dorte Bodin}",
year = "2023",
language = "Dansk",
volume = "1",
pages = "35--37",
journal = "Tidsskrift for Landoekonomi",
issn = "0040-7119",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Fortidens ærter til fremtidens fødevarer

AU - Lange, Conny Bruun Asmussen

AU - Knuhtsen, Jens Axel

AU - Laursen, Kristian Holst

AU - Dresbøll, Dorte Bodin

PY - 2023

Y1 - 2023

N2 - Vi skal reducere vores kødforbrug og øge indtaget af plantebaserede fødevarer for at mindske klimapåvirkningen fra vores fødevareproduktion. De danske klima-kostråd anbefaler en daglig indtagelse af 100 g bælgfrugter. For at imødekomme dette krav, er det nødvendigt at ændre vores kostvaner, udvikle nye bælgfrugtbaserede produkter og nye opskrifter. Desuden er det vigtigt at øge vores viden om dyrkning af bælgfrugter på marken og levere gode råvarer til fremtidens sunde fødevarer.

AB - Vi skal reducere vores kødforbrug og øge indtaget af plantebaserede fødevarer for at mindske klimapåvirkningen fra vores fødevareproduktion. De danske klima-kostråd anbefaler en daglig indtagelse af 100 g bælgfrugter. For at imødekomme dette krav, er det nødvendigt at ændre vores kostvaner, udvikle nye bælgfrugtbaserede produkter og nye opskrifter. Desuden er det vigtigt at øge vores viden om dyrkning af bælgfrugter på marken og levere gode råvarer til fremtidens sunde fødevarer.

KW - Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 1

SP - 35

EP - 37

JO - Tidsskrift for Landoekonomi

JF - Tidsskrift for Landoekonomi

SN - 0040-7119

ER -

ID: 370579323