Inddragelse af naturen i arbejdet med børn og unge i udsatte positioner – med naturaktiviteter som en integreret del af indsatsen: kortlægning og eksempler på god praksis

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Standard

Inddragelse af naturen i arbejdet med børn og unge i udsatte positioner – med naturaktiviteter som en integreret del af indsatsen : kortlægning og eksempler på god praksis. / Ejbye-Ernst, Niels; Seidler, Poul Hjulmann; Sørensen, Vibe.

51 s. 1 udg. København : Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet. 2018, Rapport.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Harvard

Ejbye-Ernst, N, Seidler, PH & Sørensen, V 2018, Inddragelse af naturen i arbejdet med børn og unge i udsatte positioner – med naturaktiviteter som en integreret del af indsatsen: kortlægning og eksempler på god praksis. Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet, København.

APA

Ejbye-Ernst, N., Seidler, P. H., & Sørensen, V. (2018). Inddragelse af naturen i arbejdet med børn og unge i udsatte positioner – med naturaktiviteter som en integreret del af indsatsen: kortlægning og eksempler på god praksis. (1 udg.) København: Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet.

Vancouver

Ejbye-Ernst N, Seidler PH, Sørensen V. Inddragelse af naturen i arbejdet med børn og unge i udsatte positioner – med naturaktiviteter som en integreret del af indsatsen: kortlægning og eksempler på god praksis. 2018. 51 s.

Author

Ejbye-Ernst, Niels ; Seidler, Poul Hjulmann ; Sørensen, Vibe. / Inddragelse af naturen i arbejdet med børn og unge i udsatte positioner – med naturaktiviteter som en integreret del af indsatsen : kortlægning og eksempler på god praksis. 2018. København : Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet. 51 s.

Bibtex

@misc{1ed8726b90ac4c2887063d2047571a27,
title = "Inddragelse af naturen i arbejdet med b{\o}rn og unge i udsatte positioner – med naturaktiviteter som en integreret del af indsatsen: kortl{\ae}gning og eksempler p{\aa} god praksis",
author = "Niels Ejbye-Ernst and Seidler, {Poul Hjulmann} and Vibe S{\o}rensen",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, K{\o}benhavns Universitet",
edition = "1",
type = "Other",

}

RIS

TY - ICOMM

T1 - Inddragelse af naturen i arbejdet med børn og unge i udsatte positioner – med naturaktiviteter som en integreret del af indsatsen

T2 - kortlægning og eksempler på god praksis

AU - Ejbye-Ernst, Niels

AU - Seidler, Poul Hjulmann

AU - Sørensen, Vibe

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet

CY - København

ER -

ID: 195297807