Samarbejde med virksomheder

IGN’s medarbejdere har stærke faglige kompetencer, som giver din virksomhed mulighed for at få løst problemer, som kræver særlige kompetencer eller specielt udstyr. Det kan være analyser, udredninger eller risikovurderinger. Resultaterne leveres som regel i en rapport og fører i mange tilfælde til en ændret praksis, der kan spare din virksomhed penge.

Både instituttet og virksomheden skyder ressourcer i projektet, og begge parter har som udgangspunkt ret til resultaterne. Projektet tilpasses bedst muligt til din virksomheds ønsker, men skal også være videnskabeligt relevant og ligge inden for universitetets formål. Samarbejdet fastlægges i en samarbejdsaftale.

IGN rådgiver også i mindre enkeltsager

IGN rådgiver også i mindre sager, f.eks. om håndteringen af skadedyr. Det giver virksomheden mulighed for at få løst konkrete problemer her og nu. Virksomheden er selv med til at tilrettelægge opgaven og har normalt retten til resultaterne, men forskerne kan også offentliggøre resultaterne. Virksomheden finansierer opgaven fuldt ud.