Aktiviteter i Terapihaven Nacadia®

Person på træbænk i skoven

Åbent hus

Er du privat interesseret i vores arbejde, og har du lyst til at se, hvordan en terapihave ser ud, kan du besøge et af vores løbende åbent hus-arrangementer, som vil blive annonceret her på siden.

Næste åbent hus er søndag den 12. september 2021 kl. 10-14.

I særlige tilfælde kan Nacadia anvendes af offentlige institutioner og virksomheder. Kontakt Anna von Bülow (nacadia@ign.ku.dk) for at høre nærmere.Temadag for fagfolk i Terapihaven Nacadia

En temadag for personer med sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund med interesse i at bruge naturen eller en terapihave til naturbaseret terapi og rehabilitering.

Dagen byder bl.a. på introduktion til terapihaven, eksempler på naturbaseret terapi ift. behandling af stressrelaterede sygdomme og praktiske eksempler på naturbaseret rehabilitering.

Det er forskere fra forskergruppen for natur, sundhed og design som står for temadagen.

Temadagen afholdes mandag d 11. oktober klokken 12.30-16.30


Naturbaseret terapi og sundhedsfremme

Platform rundt et træForskning viser, at naturen har stor betydning for menneskers helbred. Du kan blive klogere på emnet på Institut for Geovidenskab og Naturforvaltnings masteruddannelse i landskab og planlægning. Det er en fleksibel videreuddannelse med moduler, som også kan tages enkeltvis. Uddannelsen genstarter i efteråret 2022 med modul 1. Læs mere på www.landmaster.dk eller kontakt studieleder og fysioterapeut Dorthe V. Poulsen på dvp@ign.ku.dk