Aktiviteter i Terapihaven Nacadia®

Person på træbænk i skoven

Åbent hus

AFLYST. Grundet regeringens seneste udmeldinger om coronavirus og den manglende lempelse af forsamlingsforbuddet, kan vi ikke gennemføre vores åbent hus-arrangement den 6. september 2020 i Terapihaven Nacadia på forsvarlig vis, og er dermed nødt til at aflyse. Vi beklager ulejligheden, og håber at kunne vise haven frem igen til foråret.

Er du privat interesseret i vores arbejde, og har du lyst til at se, hvordan en terapihave ser ud, kan du besøge et af vores løbende åbent hus-arrangementer, som vil blive annonceret her på siden. I efteråret 2020 afholder vi åbent hus søndag den 6. september kl. 10-14 (med forbehold for ændringer). Læs mere på Åbent hus og rundvisning.

I særlige tilfælde kan Nacadia anvendes af offentlige institutioner og virksomheder.
Kontakt Sara Folvig (nacadia@ign.ku.dk) for at høre nærmere.


Naturbaseret terapi og sundhedsfremme

Platform rundt et træForskning viser, at naturen har stor betydning for menneskers helbred. Du kan blive klogere på emnet på Institut for Geovidenskab og Naturforvaltnings masteruddannelse i landskab og planlægning. Det er en fleksibel videreuddannelse med moduler, som også kan tages enkeltvis. Uddannelsen genstarter i efteråret 2020 med modul 1. Læs mere på www.landmaster.dk eller kontakt studieleder og fysioterapeut Dorthe V. Poulsen på dvp@ign.ku.dk