Kurser og aktiviteter i Terapihaven Nacadia® – Københavns Universitet

Nacadia ® > Aktiviteter

Aktiviteter i Terapihaven Nacadia®

Aktiviteter

Åbent hus

Er du privat interesseret i vores arbejde, og har du lyst til at se, hvordan en terapihave ser ud, kan du tilmelde dig et af vores løbende åbent hus-arrangementer, som vil blive annonceret her på siden. 

I særlige tilfælde kan Nacadia anvendes af offentlige institutioner og virksomheder.
Kontakt Marie Christoffersen Gramkow (mcg@ign.ku.dk) for at høre nærmere.


Åbent hus i terapihaven d. 28. september og d. 7. oktober

Terapihaven Nacadia holder åbent hus for fagprofessionelle den 28. september. Her vil være rundvisning og et oplæg om naturbaseret terapi og den forskning, som foregår i terapihaven. Du kan tilmelde dig til Dorthe Varning Poulsen på dvp@ign.ku.dk. Arrangementet starter kl. 14.30 og slutter ca. kl. 16.30.

For private borgere er der åbent hus i Arboretet og terapihaven Nacadia d. 7. oktober.  Det er IKKE muligt, som tidligere annonceret, at få rundvisning d. 28 september. D. 7 oktober er der rundvisning både i Arboretet og terapihaven samt mulighed for at  høre om både planter og forskningen i terapihaven. Arrangementet annonceres i lokalpressen.

Mødestedet er lågen ind til Terapihaven. Se nærmere beskrivelse på Nacadias hjemmeside. Vær opmærksom på, at man ikke må køre bil ind i Arboretet. Der er ca. 400 m at gå fra Parkeringspladsen til terapihaven.
 
Vi glæder os til at se jer og fortælle mere om arbejdet med naturbaseret terapi og sundhedsfremmende natur.