Aktiviteter i Terapihaven Nacadia®

Person på træbænk i skoven

Åbent hus

Er du privat interesseret i vores arbejde, og har du lyst til at se, hvordan en terapihave ser ud, kan du besøge et af vores løbende åbent hus-arrangementer, som vil blive annonceret her på siden.

Grundet coronasituationen kan vi desværre ikke afholde åbent hus i Nacadia i øjeblikket og heller ikke melde en dato for åbent hus i foråret ud endnu. Vi beklager ulejligheden og anbefaler, at man orienterer sig her på siden.

I særlige tilfælde kan Nacadia anvendes af offentlige institutioner og virksomheder. Kontakt Sara Folvig (nacadia@ign.ku.dk) for at høre nærmere.


Naturbaseret terapi og sundhedsfremme

Platform rundt et træForskning viser, at naturen har stor betydning for menneskers helbred. Du kan blive klogere på emnet på Institut for Geovidenskab og Naturforvaltnings masteruddannelse i landskab og planlægning. Det er en fleksibel videreuddannelse med moduler, som også kan tages enkeltvis. Uddannelsen genstarter i efteråret 2020 med modul 1. Læs mere på www.landmaster.dk eller kontakt studieleder og fysioterapeut Dorthe V. Poulsen på dvp@ign.ku.dk