Aktiviteter i Terapihaven Nacadia®

Person på træbænk i skoven

Åbent hus

Er du som privatperson interesseret i vores arbejde, og har du lyst til at se, hvordan en terapihave ser ud, kan du besøge et af vores åbent hus-arrangementer, som annonceres her på siden.

Næste arrangement er søndag den 8. september kl. 10-14.

Kontakt nacadia@ign.ku.dk, hvis du vil høre nærmere om bestilling af rundvisninger og oplæg, eller hvis du er interesseret i at høre om mulighederne for temadage eller kurser for fagfolk og ledere i terapihaven.Styrk dit lederskab i og med naturen

Hvad kan naturen i forhold til vores arbejdsliv? Vi ved i dag, at forskellige naturmiljøer kan fremme kreativ og innovativ tænkning, give større fysisk velvære og skabe ro, overskud og overblik. Naturmiljøer kan også virke stressforebyggende og stressreducerende. Book et møde med den skønne natur i Terapihaven Nacadia og Helseskoven Octovia og oplev, hvilken forskel det kan gøre, og bliv inspireret til, hvordan naturen kan indgå både som ramme og redskab ift. dit lederskab. 

Kontakt: nacadia@ign.ku.dk


Fleksibel videreuddannelse:
N
aturbaseret rehabilitering

Platform rundt et træForskning viser, at naturen har stor betydning for menneskers helbred. Du kan blive klogere på emnet på Institut for Geovidenskab og Naturforvaltnings masteruddannelse i landskab og planlægning. Det er en fleksibel videreuddannelse med moduler, som også kan tages enkeltvis. Uddannelsen genstarter i efteråret 2024 med modul 1.

Læs mere på naturmaster.science.ku.dk eller kontakt studieleder og fysioterapeut Dorthe V. Poulsen på dvp@ign.ku.dk


Guidede ture i Terapihaven Nacadia®

Mennesker i skovTerapihaven Nacadia® udbyder guidede besøg i haven med introduktioner til design af terapihaver og naturbaseret terapi.

Kontakt: nacadia@ign.ku.dk