Kontakt – Københavns Universitet

Nacadia ® > Kontakt

Kontakt

Henvendelser vedrørende Terapihaven Nacadia®, guidede besøg og presse rettes til Marie Christoffersen Gramkow mcg@ign.ku.dk

Information til studerende

Vi bidrager gerne med viden til studerende i det omfang det er muligt, og tiden er til det. Indtil da må vi henvise til andre terapihaver i Danmark.

Det er desværre ikke muligt for studerende at tage kontakt til deltagerne, der har været i behandling  i Terapihaven Nacadia®.

Ønsker du at vide mere om Landskabsarkitektur og Health design, så følg dette link:
Bachelor i landskabsarkitektur og bydesign

Information om job i Terapihaven Nacadia

Der er pt. ikke ledige jobs i Terapihaven Nacadia®, og det er ikke muligt at søge praktikplads eller job med løntilskud. Du er dog velkommen til at sende en mail til mcg@ign.ku.dk med et kort CV, og hvad du mener, du kan bidrage med. Vi gemmer dem og vender tilbage, hvis det bliver relevant.

Besøg os

Terapihaven Nacadia er ikke offentlig tilgængelig og besøg i haven kræver forudgående aftale eller tilmelding til åbent hus-arrangement. Læs mere her.

Aboretet, hvor terapihaven er anlagt, er derimod åben for alle og kan besøges hele året rundt fra 7.30-solnedgang. Her finder du også Helseskoven Octovia.

Adresse: Terapihaven Nacadia®, Arboretvej 3, 2970 Hørsholm.

Terapihaven er placeret 600 meter inde i Arboretet ved gartneribygningen i den nordamerikanske samling. Du kommer til terapihaven ved at følge hovedvejen fra Arboretets indgang gennem haven.


Vis Arboretet i Hørsholm på et større kort