Helle Jakobe Martens

Helle Jakobe Martens

Lektor


  1. 1998
  2. Udgivet

    Low frequency ultrasonics for texture measurements in carrots (Daucus carota L.) in relation to water loss and storage

    Nielsen, M., Martens, Helle Jakobe & Kaack, K., 1998, I: Postharvest Biology and Technology. 14, s. 297-308 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Texture and microstructure of steam cooked, vacuum packed potatoes

    Thybo, A. K., Martens, Helle Jakobe & Lyshede, O. B., 1998, I: Journal of Food Science. 63, 4, s. 692-695 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    The use of quantitative microscopy to characterize processed carrot texture

    Martens, Helle Jakobe & Kidmose, U., 1998, I: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. 7/48 (2S), s. 37S-42S 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

ID: 4237290