Helle Jakobe Martens

Helle Jakobe Martens

Lektor


  1. 1998
  2. Udgivet

    The use of quantitative microscopy to characterize processed carrot texture

    Martens, Helle Jakobe & Kidmose, U., 1998, I: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. 7/48 (2S), s. 37S-42S 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  3. Udgivet

    Low frequency ultrasonics for texture measurements in carrots (Daucus carota L.) in relation to water loss and storage

    Nielsen, M., Martens, Helle Jakobe & Kaack, K., 1998, I: Postharvest Biology and Technology. 14, s. 297-308 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Texture and microstructure of steam cooked, vacuum packed potatoes

    Thybo, A. K., Martens, Helle Jakobe & Lyshede, O. B., 1998, I: Journal of Food Science. 63, 4, s. 692-695 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4237290