Helle Jakobe Martens

Helle Jakobe Martens

Lektor


  1. 1994
  2. Udgivet

    Accumulation of metabolites during seed development in Trifolium repens L.

    Jakobsen, H. B., Martens, Helle Jakobe & Lyshede, O. B., 1994, I: Annals of Botany. 74, s. 409-415 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Influence of temperature and ageing of ovules and pollen on reproductive success in Trifolium repens L.

    Jakobsen, H. B. & Martens, Helle Jakobe, 1994, I: Annals of Botany. 74, s. 493-501 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 1995
  5. Udgivet

    Development of the strophiole in seeds of white clover (Trifolium repens L.)

    Martens, Helle Jakobe, Jakobsen, H. & Lyshede, O., 1995, I: Seed Science Research. 5, s. 171-176

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. 1997
  7. Low frequency ultrasonics for texture measurements in cooked carrots (Daucus carota L.)

    Nielsen, M. & Martens, Helle Jakobe, 1997, I: Journal of Food Science. 62, 6, s. 1167-1175 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Quantitative microscopy by use of image analysis

    Martens, Helle Jakobe, 1997, Dina notat. Ringgaard Kristensen, A. (red.). 62 udg. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, Institut for Husdyrbrug og Husdyrsundhed, Dinas Forskerskole, s. 19 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  9. 1998
  10. Udgivet

    Low frequency ultrasonics for texture measurements in carrots (Daucus carota L.) in relation to water loss and storage

    Nielsen, M., Martens, Helle Jakobe & Kaack, K., 1998, I: Postharvest Biology and Technology. 14, s. 297-308 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Texture and microstructure of steam cooked, vacuum packed potatoes

    Thybo, A. K., Martens, Helle Jakobe & Lyshede, O. B., 1998, I: Journal of Food Science. 63, 4, s. 692-695 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    The use of quantitative microscopy to characterize processed carrot texture

    Martens, Helle Jakobe & Kidmose, U., 1998, I: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. 7/48 (2S), s. 37S-42S 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  13. 1999
  14. Udgivet

    Changes in texture, microstructure and nutritional quality of carrot slices during blanching and freezing

    Kidmose, U. & Martens, Helle Jakobe, 1999, I: Journal of the Science of Food and Agriculture. 79, s. 1747-1753 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  15. Udgivet

    The microstructure of plant foods: a qualitative and quantitative analysis

    Martens, Helle Jakobe, 1999, Copenhagen: The Royal Veterinary and Agricultural University, Department of Plant Biology. 50 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste

ID: 4237290