Helle Jakobe Martens
Lektor
Skov og bioressourcer
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
- 1994
- Udgivet
Accumulation of metabolites during seed development in Trifolium repens L.
Jakobsen, H. B., Martens, Helle Jakobe & Lyshede, O. B., 1994, I: Annals of Botany. 74, s. 409-415 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Influence of temperature and ageing of ovules and pollen on reproductive success in Trifolium repens L.
Jakobsen, H. B. & Martens, Helle Jakobe, 1994, I: Annals of Botany. 74, s. 493-501 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 1995
- Udgivet
Development of the strophiole in seeds of white clover (Trifolium repens L.)
Martens, Helle Jakobe, Jakobsen, H. & Lyshede, O., 1995, I: Seed Science Research. 5, s. 171-176Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 1997
Low frequency ultrasonics for texture measurements in cooked carrots (Daucus carota L.)
Nielsen, M. & Martens, Helle Jakobe, 1997, I: Journal of Food Science. 62, 6, s. 1167-1175 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Quantitative microscopy by use of image analysis
Martens, Helle Jakobe, 1997, Dina notat. Ringgaard Kristensen, A. (red.). 62 udg. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, Institut for Husdyrbrug og Husdyrsundhed, Dinas Forskerskole, s. 19 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- 1998
- Udgivet
Low frequency ultrasonics for texture measurements in carrots (Daucus carota L.) in relation to water loss and storage
Nielsen, M., Martens, Helle Jakobe & Kaack, K., 1998, I: Postharvest Biology and Technology. 14, s. 297-308 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Texture and microstructure of steam cooked, vacuum packed potatoes
Thybo, A. K., Martens, Helle Jakobe & Lyshede, O. B., 1998, I: Journal of Food Science. 63, 4, s. 692-695 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The use of quantitative microscopy to characterize processed carrot texture
Martens, Helle Jakobe & Kidmose, U., 1998, I: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. 7/48 (2S), s. 37S-42S 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- 1999
- Udgivet
Changes in texture, microstructure and nutritional quality of carrot slices during blanching and freezing
Kidmose, U. & Martens, Helle Jakobe, 1999, I: Journal of the Science of Food and Agriculture. 79, s. 1747-1753 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The microstructure of plant foods: a qualitative and quantitative analysis
Martens, Helle Jakobe, 1999, Copenhagen: The Royal Veterinary and Agricultural University, Department of Plant Biology. 50 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling › Forskning
ID: 4237290
Flest downloads
-
2037
downloads
Starch bioengineering affects cereal grain germination and seedling establishment
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
342
downloads
Acetylation of cell wall is required for structural integrity of the leaf surface and exerts a global impact on plant stress responses
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
255
downloads
Transfer of the cytochrome P450-dependent dhurrin pathway from Sorghum bicolor into Nicotiana tabacum chloroplasts for light-driven synthesis
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet