Samarbejde med studerende

Du kan samarbejde med en bachelor- eller specialestuderende om et projekt og på den måde få løst en konkret opgave og få nye øjne på det daglige arbejde i virksomheden. Samarbejdet giver din virksomhed en unik mulighed for at trække på den nyeste viden, udbygge dit netværk og se potentielle medarbejdere an.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IGN underviser ca. 1700 studerende på 18 bachelor-, kandidat- og professions-bacheloruddannelser.

Mange af vores studerende tager i praktik, laver bachelorprojekt eller skriver deres afsluttende speciale i samarbejde med en virksomhed. Samarbejdet giver både private og offentlige virksomheder en unik mulighed for at trække på den nyeste viden, udbygge sit netværk og se potentielle medarbejdere an.

Du kan samarbejde med en bachelor- eller specialestuderende om et projekt og på den måde få løst en konkret opgave og få nye øjne på det daglige arbejde i virksomheden.

Samarbejdet giver din virksomhed en unik mulighed for at trække på den nyeste viden, udbygge dit netværk og se potentielle medarbejdere an.

Studerende ved Landskabsarkitektur

De studerende gennemfører et obligatorisk bachelor-virksomhedsprojekt på deres 3. studieår. De bruger opholdet hos en vært til at udforske et fagligt emne eller løse en konkret opgave hos værten.

Kontakt bachelorkoordinator

Jan Støvring,  35 33 18 37 bachlark@ign.ku.dk

Læs mere om bachelor-virksomhedsprojektet her

Studerende ved geografi, geologi og skov, natur og biomasse

De studerende kan lave et bachelor- eller kandidatprojekt i samarbejde med en virksomhed. Du kan blive vært for en studerende og kan på den måde få løst en konkret opgave og få nye øjne på det daglige arbejde i virksomheden.

Kontakt

Se projektideer og afsluttede projekter fra Sektion for Skov, Natur og Biomasse fra 2015 og frem.

Bachelorprojekt-emner

Kandidatprojekt-emner

Studerende ved Skovskolen

Ønsker du at blive praktikvært for en studerende fra uddannelserne Skov- og landskabsingeniør, Have- og parkingeniør, Natur- og kulturformidler eller skov- og naturteknik, så kan du her læse mere om Natur- og kulturformidler eller skov- og naturteknik 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du at ansætte en kandidat til et afgrænset forskningsprojekt, der strækker sig over tre til fem år, kan du overveje at ansætte en Erhvervs-ph.d. eller en Erhvervs-postdoc. I ordningerne er kandidaten ansat i din virksomhed, men tilknyttet universitetet.

Læs mere om Fælles forskningsprojekter