SUMBA - Skolen, Unge, Maden og Byens Arenaer
Unge & Mad er en fælles side for en række projekter der udspringer fra KU-IGN og som alle handler om de unge og den læring og handlemønstre der skabes i forbindelse med mad – både i skolen, i fritidslivet og hjemme i familien. Projekter der all handler om vigtige grønne forandringstendenser som plantebasereret kost, mindre madspild, dyrkning i byen og skolemad
EU Chorizo |
Erasmus Growing Greener communities |
Skolemad2030 |
Selea: netværksprogram |
3 god råd om skolemad |
Konference om skolemad med School Meal Coalition i Folketinget 24 April, 2024 |
Alle Børn SpiserSammendrag af forskningsevalueringen af den kollektive gratis måltidsordning på Læsø Skole |
Med SESAM vil vi sammen med skoler, elever og fagmentorer vise hvordan unge – gennem videnskabelig og digital indsigt – kan være med til at bidrage med løsninger på de bæredygtighedsudfordringer som fødevaresystemet står over for. Samtidig med at vi skaber maddannelse og læring. Der er gratis adgang for alle.
SESAM is part of the European Researchers' Night - a Europe-wide public event, which displays the diversity of science and its impact on citizens' daily lives in fun, inspiring ways. It is funded by the EU Horizon program.
Kontakt
Bent Egberg Mikkelsen
Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning
E-mail: bemi@ign.ku.dk
Tlf.: 35 33 74 64
Støttet af
SESAM2030:Projektet har modtaget støtte fra Den Europæiske Unions Horizon Europe forsknings- og innovationsprogram som også omfatter Marie Skłodowska-Curie programmet (MSCA).
Projekt: Sense, Science & the Magic of Food (SESAM2030)
Periode: 2022 - 2023