Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning – Københavns Universitet

Uddannelse

samarbejde-raadgivning

IGN FILM

Skovskolen

Ansatte

Nyheder

 • Bliv klogere på det grønne: Kurser, temadage, konferencer

  14.08.2018

  Vi er nu klar med programmet for efterårets temadage, konferencer og kurser, hvor du bl.a. kan blive klogere på bæredygtig parkdrift, naturforvaltning, ukrudtsbekæmpelse på belægninger og bytræer. »

 • Tørken har sat træerne i alarmberedskab

  10.08.2018

  Sommerens ekstreme vejr har sat de danske træer i alarmberedskab og manglen på vand får i værste fald træerne til at dø. Egetræerne klarer sig bedst, mens små træer og træer i sandjord i det vestlige Danmark må kæmpe hårdt for at overleve. Det fulde overblik over tørkens konsekvenser har vi dog først om tidligst et halvt år, fortæller seniorforsker Vivian Kvist Johannsen fra Københavns Universitet. halvt år, fortæller seniorforsker Vivian Kvist Johannsen fra Københavns Universitet. »

 • Nyt metastudie: Intensivt landbrug er sjældent bæredygtigt for miljø og mennesker

  18.07.2018

  Internationale organisationer fremhæver, at bæredygtig intensivering af landbruget, kan være en løsning på fremtidens globale fødevareudfordringer. Men det videnskabelige grundlag halter, viser nyt studie fra Københavns Universitet, der påpeger, at intensivt landbrug ofte har konsekvenser for miljøet og mennesker.
    »

Se alle

Pressen skriver

Se alle

Mød os på: