Gruppebillede

Gruppebillede

!-- Slide start -->

!-- Slide start -->

!-- Slide start -->

!-- Slide start -->

Landskabsarkitektur og Planlægning – Samfund

Fremtidens byer og landskaber skal være bæredygtige og inkluderende for alle. Den grønne omstilling er tvingende nødvendig, og den bør bidrage til, at mennesker af enhver støbning, natur og omgivelser kan leve sammen. 

Som forskere og undervisere lærer vi af fortid og nutid og skaber nye ideer, viden, og metoder til at sikre en inkluderende og retfærdig omstilling af byer, landskaber og natur i mødet med fremtidens udfordringer.

  • Som gruppe bringer vi forskellige fagligheder og personlige perspektiver sammen.
  • Som gruppe er vi engagerede i aktuelle spørgsmål og vores arbejde påvirker både akademiske og samfundsmæssige diskussioner.
  • Som gruppe, arbejder vi aktivt på at skabe et godt og inkluderende arbejdsmiljø, hvor vi skaber grobund for frugtbare samarbejder og omfavner hinandens unikke bidrag.

Vi arbejder sammen med partnere i forskning i Danmark og udlandet, praksis, samfund og lokalmiljøer. Vi skaber betydelige forskningsresultater, og vores viden og metoder bidrager til landskabsarkitektur og sundhedsdesign, naturbaserede løsning og grønne områder, forvaltning og planlægning, historieskrivning og samfundsmæssigt engagement  og omstilling af byer og landskaber til gavn for samfundet og fremtidige generationer.

Vi er en international og tværvidenskabelig gruppe af 40 nysgerrige forskere, og vi er altid åbne for nye idéer fra folk, der vil arbejde sammen med os.

Read more about the section on the English website:
Section for Landscape Architecture and Planning – Society